Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Συνεργασία Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού με νέους προπονητές

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία σε νέους γυμναστές με ειδικότητα ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως και σε διπλωματούχους νέους προπονητές Σχολών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με δίπλωμα ή πιστοποίηση C ούτως ώστε να εργαστούν στα τμήματα υποδομής του σωματείου. 

Σουβλάκι, ποτό και γλέντι στη Γρίβα Παιονίας


Συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί για κουνούπια στους ορυζώνες της δυτικής Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, ανακοινώνει ότι συνεχίζει τους αεροψεκασμούς στην περιοχή του κάμπου Δυτικής Θεσσαλονίκης (ρυζοκαλλιέργειες) με στόχο την άμεση μείωση των πληθυσμών των κουνουπιών.

Οι νέες συνδεδεμένες ενισχύσεις για το 2017

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει στις συνδεδεμένες ενισχύσεις και οι οποίες θα ισχύσουν από το 2017.

Αμήχανη η Coca Cola μπροστά στο μποϊκοτάζ

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Απεργοί και Coca Cola έχουν αποδοθεί σε έναν αγώνα μέχρις εσχάτων. Οι πρώτοι με ορμητήριο την έδρα τους στην Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να βρίσκονται επί ποδός πολέμου (από τον Οκτώβριο του 2013!) και να τριγυρίζουν συνεχώς σε όλες τις περιοχές της χώρας - αυτή την περίοδο εκδράμουν στις τουριστικές περιοχές ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό. 

Λαϊκό – ποντιακό γλέντι της Τ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, στις 8:30 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό – ποντιακό γλέντι στην ταβέρνα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» στο Δροσάτο.

Έγινε η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

Σκοτώθηκε 45χρονος ποδηλάτης σε τροχαίο

Σήμερα (02-08-2016) τα ξημερώματα στο 42ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου ποδηλάτη.

Προετοιμασίες του Ορφέα Πεδινού για τον Δεκαπενταύγουστο (Video)



Προετοιμασίες του χορευτικού τμήματος του Ορφέα Πεδινού για την μεγάλη εκδήλωση τον Δεκαπενταύγουστο 2016.

Κιλκίς: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατασκηνώσεων και λουτροθεραπείας - πηλοθεραπείας ηλικιωμένων και ΑμεΑ

Μετά από έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων - Λουτροθεραπείας – Πηλοθεραπείας ηλικιωμένων ατόμων και ΑμεΑ», στο οποίο θα συμμετέχουν ηλικιωμένα άτομα (60 ετών και άνω), συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων, συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων του ΟΓΑ καθώς και ενήλικα άτομα με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) από αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή..