Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Κιλκίς: 3 δικές μας προσπάθησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα, αλλά...

Συνελήφθησαν χθες (6-8-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 52, 46 και 18 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την πόρτα διαμερίσματος ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού. 

Τι είπε ο Χατζησάββας για τους λαθρομετανάστες στα σχολεία και την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ



Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την διάρκεια της επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων κατήγγειλε τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου που παραλληλίζουν τους Έλληνες που φεύγουν από την χώρα λόγω των μνημονίων με τους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν παράνομα στην πατρίδα μας.

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Κιλκισιακού με τον Λιθότοπο

Ο Κιλκισιακός έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα εκτός έδρας με τη Δόξα Λιθοτόπου με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3. Αν και ο ΑΟΚ ξεκίνησε μόλις τη Δευτέρα τις προπονήσεις, εντούτοις ήταν καλύτερος από τους Σερραίους που έχουν περισσότερες μέρες προετοιμασίας, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς τα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε ήταν από το πουθενά.

Συνεστίαση του ΚΚΕ Κιλκίς στο Δροσάτο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 στο Δροσάτο του Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 45χρονος σε τροχαίο με μοτοσκλέτα

Σήμερα (7-8-2016) τα ξημερώματα στο 46ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος της Σωζόπολης, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Τα Αστεράκια του Ορφέα Πεδινού στα Γυναικοκάστρεια 2016 (Video)