Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η εικονική πραγματικότητα της Eldorado

Της Μαρίας Καδόγλου / Τhe Press Project
Η Eldorado φαίνεται να έχει ξεμείνει από επιλογές. Το μοναδικό «όπλο» που της έχει απομείνει είναι η εκμετάλλευση της οικονομικής κρίσης και της αγωνίας των ανθρώπων για δουλειά. Τα απανωτά προπαγανδιστικά δημοσιεύματα δείχνουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά «κλίμα» για τη «μεγάλη επένδυση» που δήθεν έχει «όλες τις άδειες» για να συνεχίσει. Το ζήτημα είναι ότι αυτό το παραμύθι μπορεί ενδεχομένως να γίνει πιστευτό στην Ελλάδα όπου η εταιρεία ελέγχει τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης. Στα χρηματιστήρια του εξωτερικού όμως;

Πεδινό Κιλκίς: Παράδειγμα ανθρωπιάς, προσφοράς και εθελοντισμού

Υπογράφουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεδινού "Ορφέας"
Συνεχίζουμε με την συλλογή καπακιών. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Καπάκια μας φέρνουν από παντού. Το καρότσι στο ιατρείο μας θα το πάρουμε, για να εξυπηρετεί τα άτομα που το χρειάζονται.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Ιούλιο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Η απάντηση της Άννας Κορακάκη στο Αμερικανικό κανάλι NBC

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων συγχαίρει θερμά την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, που ύψωσε την Ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και ιστο έκανε έναν ολόκληρο λαό υπερήφανο, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποίησε προετοιμασία.

Κιλκίς: Εμβόλια σε όσους είχαν επαφή με τα 8 προσφυγόπουλα με κρούσμα ηπατίτιδας Α

Την Τετάρτη, 17 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί όσων φιλοξενούνται στο κέντρο προσφύγων στη Νέα Καβάλα και ήρθαν σε επαφή με τα οχτώ παιδιά, ηλικίας από 2 έως 18 ετών, που μεταφέρθηκαν με ηπατίτιδα Α στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Πιερία: Συνελήφθησαν 19 άτομα και κατασχέθηκαν 6.500 προϊόντα παρεμπορίου

Η οργανωμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών διάφορων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας οδήγησε στη σύλληψη πολλών ατόμων που δραστηριοποιούνταν στο παρεμπόριο στους Νέους Πόρους στην Πιερία.

Φιλικός αγώνας του Κιλκισιακού με το Δροσάτο

Ο Κιλκισιακός συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου. Ο Μάκης Δανδίκας ετοιμάζει την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς, με τον ΑΟΚ να δίνει το δεύτερο φιλικό του αγώνα το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα με τον Μακεδονικό Δροσάτου εκτός έδρας.

Η παιδική ταινία "Σον το πρόβατο" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Πάμε σινεμά μαζί με τα παιδιά για να απολαύσουμε τον….. ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ:
Η ΤΑΙΝΙΑ ! (Shaun the sheep) θα προβληθεί στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Κιλκίς, μόνο το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στις 9:00 το βράδυ.

Δάνεια - χρέη: Κούρεμα 60% και ... παρκάρισμα του χρέους για 10 χρόνια!

- Θα λαμβάνονται υπόψη όλα τα χρέη σε τράπεζες, εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία
- Το χρέος θα “παρκάρει” για 10 χρόνια και η επιχείρηση θα συνεχίζει να λειτουργεί
- Εάν δεν είναι σε θέση να πληρώσει δάνεια και χρέη θα γίνεται κούρεμα 50% - 60% στις οφειλές

Κρούσμα ελονοσίας στον Άγιο Βασίλειο του δήμου Λαγκαδά

Από την Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας) ανακοινώνεται ότι κατόπιν καταγραφής δύο κρουσμάτων ελονοσίας με ενδείξεις εγχώριας μετάδοσης στον οικισμό Αγίου Βασιλείου του Δήμου Λαγκαδά, κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας με τη σύμπραξη του Δήμου Λαγκαδά, προέβησαν σε άμεσες δράσεις απόκρισης για την πρόληψη περαιτέρω τοπικής μετάδοσης της νόσου στην περιοχή.

Οι αλλαγές στην αδειοδότηση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σώπα μη μιλάς.... (του Αζίζ Νεσίν)



Χατζησάββας: "Επιδρομή προσφύγων στην αγροτική παραγωγή των κατοίκων του Χέρσου Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς Χατζησάββας Χρήστος σχετικά με τις καταστροφές σε καλλιέργειες στο Χέρσο του Κιλκίς απο λαθρομετάνάστες.