Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Κιλκισιακός - Μακεδονικός Δροσάτου 6-1

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σε φιλικό αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας με 6-1 του Μακεδονικού Δροσάτου.

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο και στη Νέα Καβάλα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εμβολιασμού στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στο Χέρσο Κιλκίς καθώς και στη Νέα Καβάλα Παιονίας που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Διεθνή και Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και πάντα με την άμεση και ενεργό συμμετοχή των εθελοντών των τμημάτων της Νοσηλευτικής,της Κοινωνικής Πρόνοιας και των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Τατίδης: "Πλανώνται πλάνην οικτράν αυτοί που πιστεύουν ότι θα κλείσουν το νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Θα περίμενα μεγαλύτερη υπευθυνότητα από αυτούς που θέλουν να αναφερθούν στο νοσοκομείο Κιλκίς και να μη διασπείρουν κατηγορίες μόνο και μόνο για να γράφουν, να φαίνονται στον κόσμο, να κατηγορούν αυτό το σοβαρότατο λειτούργημα στην πόλη μας, στο νομό μας. 

"Ο υπουργός της φανφάρας κόβει τα λεφτά από τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας"


Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Από τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Μήνες τώρα παρακολουθούμε την επιχείρηση «Πινόκιο» στην Υγεία. Στην αρχή διόριζαν κατά χιλιάδες, μετά αύξαναν τις δαπάνες και τώρα που στέρεψαν τα ψέματα και τα προβλήματα φουντώνουν, βρίζουν τους εργαζόμενους που τους ξεσκεπάζουν και απειλούν τη δικαιοσύνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Νοσοκομείο Κιλκίς που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης και αδιαφορίας.

Χατζησάββας: "Που είπαμε ότι κρύβονται οι απατεώνες Μηταφίδη;"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Μια συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής που όπως φαινόταν θα περνούσε ακροθιγώς, ξέφυγε και χτύπησε κόκκινο με τους «κακούς» για ακόμα μια φορά Χρυσαυγίτες βουλευτές να τα κάνουν άνω κάτω.

Κατερίνη: Τσάκωσαν 60χρονο, γιατί διευκόλυνε την ακολασία άλλων

Συνελήφθη σήμερα (13-08-2016) τα ξημερώματα, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) σε περιοχή της Πιερίας, ο 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Μέχρι τις 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα

Με εγκύκλιο που εξέδωσε στις 9 Αυγούστου 2016  ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, με θέμα «Π.Δ. 69/2016 - Αναγνώριση προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα», ορίζει χρονικό περιθώριο μέχρι την 31 Αυγούστου 2016 για την κατάθεση των αιτήσεων των εργαζόμενων στο δημόσιο τομέα που επιθυμούν να αναγνωρίσουν υπηρεσία που έχουν διανύσει εκτός αυτού.

2α Πεδινιώτικα, μία άριστη ιδέα για τον Δεκαπενταύγουστο


Λαϊκοποντιακό γλέντι στην Ακροποταμιά Κιλκίς


Θεοτόκια 2016: Εκδηλώσεις πολιτισμού στο Δροσάτο Κιλκίς