Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ιερά Μονή Παναγία Σουμελά

O Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, το διήμερο 14 και 15 Αύγουστου παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας, που διοργανώθηκαν από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά».

Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Χαλκιδική

- Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές
- Από 10 έως και 14 Αυγούστου έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Χαλκιδική
- Στοχευμένες δράσεις υλοποιεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σπύρος Γιαννιώτης: Χάθηκε στο photo finish το χρυσό!

Σε ένα θρίλερ μέχρι το τελευταίο… κλάσμα δευτερολέπτου μετατράπηκε η κούρσα του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης στο Ρίο. Το χρυσό μετάλλιο χάθηκε μέσα από τα... χέρια του και στο photo finish.

Τρεις νέες μετεγγραφές για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Δημήτρη Δρόσου. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο Νέο Αγιονέρι, είναι αριστερός εξτρέμ με κύριο προσόν του την ταχύτητα. Με θητεία σε Κοζάνη, Απόλλωνα 1926, Πανιώνιο και Καβάλα η εμπειρία και η ποιότητα που θα προσδώσει στην ομάδα μας είναι μεγάλη.

Πιερία: 29χρονος λήστεψε ζευγάρι από την Βουλγαρία

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί σήμερα (16-8-2016) τα ξημερώματα σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, 29χρονος ημεδαπός για ληστεία σε βάρος ζευγαριού από την Βουλγαρία, ηλικίας 31 και 27 ετών.

Η Λίτα Κόλλια σήμερα στα Θεοτόκεια 2016 στην Γουμένισσα


Σέρρες: Του κατέστρεψαν την χασισοφυτεία

Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε προχθές (14-8-2016) το απόγευμα, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εύζωνοι: Τσάκωσαν 37χρονο Σέρβο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Συνελήφθη χθες (15-08-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 37χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ισπανικών Αρχών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για αδίκημα ενάντια στην δημόσια υγεία, πράξεις που τελέστηκαν το 2016 στην Ισπανία.

H ταινία “Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ” (The Cut) στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

H πιο φιλόδοξη ταινία “Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ” (The Cut) του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν, αναμφίβολα αξιοπρόσεκτη, αληθινά δυνατή και συγκινητική, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο  “Δημήτριος Ζωηρός” Τρίτη 16 & Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ.

Χρυσό μετάλλιο στους κρίκους ο Πετρούνιας!

Επιμέλεια: Κώστας Χολίδης
Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτελώντας με μοναδικό τρόπο το πρόγραμμα του στον τελικό των κρίκων και με 16.000 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων 41ων Θεοτοκείων δήμου Παιονίας

Τον Δεκαπενταύγουστο 2016 στο Πεδινό Κιλκίς (Video)