Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Εκδηλώσεις στο Φανό Παιονίας στις 28 και 29 Αυγούστου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό στις 28 και 29 Αυγούστου με αφορμή τον εορτασμό της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αποκεφαλισμού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Φανού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:


Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "CLUB 22" Κιλκίς τo 2004-2006 (89 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "CLUB 22" Κιλκίς τo 2004-2006 (89 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

Τσάκωσαν 2 άτομα για διακίνηση ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 23χρονου και μίας 19χρονης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Η ζωή του Αγίου Παϊσίου


Δύο τυχεροί θα κάνουν βόλτα με το αερόστατο της 81ης Δ.Ε.Θ., πάνω από την πόλη του Κιλκίς

Λίγη από τη μαγεία της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα χαρίσει το αερόστατο της HELEXPO Δ.Ε.Θ. που θα ταξιδέψει στην πόλη του Κιλκίς και σε επτά ακόμη μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας!

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 29 Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Φιλικό με Γευγελή Σκοπίων οι άνδρες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το τέταρτό του φιλικό αγώνα θα δώσει τη Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Κιλκισιακός. Αντίπαλος του ΑΟΚ θα είναι η Γευγελή Σκοπίων, η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.

Η ταινία "Σε θέση βολής" στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς



Μια συναρπαστική ταινία δράσης με τους βραβευμένους με Όσκαρ Σον Πεν & Χαβιέ Μπαρδέμ από το σκηνοθέτη του Taken (Η Αρπαγή)  Πιέρ Μορέλ θα προβληθεί μόνο το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Προσοχή: Έργα συντήρησης στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζεται συντονισμένα η προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την παροχή βοήθειας στους άπορους και στις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, με νέες δράσεις διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Την Tετάρτη 24 Αυγούστου 2016 και την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συντονιστή του υπεύθυνο Τομέα Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού Χάρη Αηδονόπουλο, διένειμε τρόφιμα συνολικής ποσότητας 15 τόνων και είδη ιματισμού συνολικής ποσότητας 11 τόνων.

Συγχαρητήρια τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς για τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες αθλητές του

Ανακοίνωση τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς 
Οι Έφοροι και προπονητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σ όλους τους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα. 

«Σπουδές στην Κύπρο-Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις» - Ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Σπουδές στην Κύπρο-Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις» θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στις 18:30, στα Γραφεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 80 (3ος όροφος).
Εκπρόσωποι και Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Νομική, Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA, Δημόσια Διοίκηση, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Real Estate, Πληροφορική, Χρηματοοικονομικά, Θεολογικές Σπουδές, Ιστορία).

Συγχαρητήρια Φροντιστηρίου Όμηρος για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες

"Συγχαρητήρια στους μαθητές μου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις!"
Όμηρος Θ. Εμπορόπουλος