Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιδρούν οι εργαζομένοι στον Ξυνή στην απόφαση για ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Ομίλου

Υπογράφουν οι εργαζόµενοι του Εκπαιδευτικού Οµίλου ΞΥΝΗ
Τις προηγούµενες ηµέρες το Υπουργείο Παιδείας µε απόφασή του ανακάλεσε τις άδειες λειτουργίας 5 δοµών του Εκπαιδευτικού Οµίλου ΞΥΝΗ. Η απόφαση αυτή οδηγεί 1.100 εργαζοµένους στην ανεργία και χιλιάδες σπουδαστές στην αβεβαιότητα.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: "Να επέμβει άμεσα η Εισαγγελία κατά του υβριστή των αθλητών με αναπηρία"

Ανακοίνωση Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία
Από εχθές Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου αναπαράγονται από πλήθος μέσων ενημέρωσης προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις, κοινό υβρεολόγιο, που θίγει την τιμή και την υπόληψη των αθλητών και αθλητριών που παίρνουν μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες, και κατ’ επέκταση την τιμή και την υπόληψη όλων των ατόμων με αναπηρία, προσώπου που αυτοχαρακτηρίζεται «εθνικός σωτήρας».

Τι λένε οι Εμποροϋπάλληλοι Θεσσαλονίκης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις 2 Κυριακές της ΔΕΘ

Ανακοίνωση Ένωσης
Εμποροϋπαλλήλων
νομού Θεσσαλονίκης 
Το άνοιγμα των καταστημάτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης τις 2 Κυριακές της ΔΕΘ, 11 και 18 Σεπτέμβρη, και η στήριξη ως προς αυτό από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με πρόσχημα το να έχουν δουλειά οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, είναι εμπαιγμός. Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές θα οδηγήσει ακόμα περισσότερους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς στην ανεργία και στις μεγάλες εταιρείες θα αυξήσει την ένταση της εκμετάλλευσης στους εργαζόμενους. 

Τζιτζικώστας: «Στέκομαι στο πλευρό των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας"

Συνάντηση με τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΣΕΔ) είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εντείνονται οι υγειονομικοί έλεγχοι κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Σε εντατικούς ελέγχους των χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής προχωρούν κλιμάκια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οζώδης Δερματίτιδα: Δέσμευση του Επιτρόπου Andriukaitis για κάλυψη κόστους εμβολίων και θανάτωση μόνον των νοσούντων ζώων

Σε συνδιάσκεψη για την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια με πρωτοβουλία της Υπουργού Γεωργίας της Βουλγαρίας Desislava Taneva και με συμμετοχή του αρμόδιου Επιτρόπου Υγείας της ΕΕ Vytenis Andriukaitis και Υπουργών Γεωργίας χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετείχε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή: "Μας οδηγεί στην καταστροφή η άδικη και παράνομη ανάκληση των αδειών λειτουργίας των σχολών μας"

Ανακοίνωση Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή
Με ανακοίνωσή του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή διαμαρτύρεται διότι το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δυστυχώς έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και εσφαλμένης εισήγησης υπηρεσιακών παραγόντων, που υιοθετούν εδώ και καιρό τις απόψεις ανταγωνιστικού Ομίλου, ο οποίος χρησιμοποιεί ως αιχμή του δόρατος γνωστό δημοσιογράφο που διαθέτει τόσο έντυπο όσο και ραδιοφωνικό μέσο επικοινωνίας, αλλά και σχετικές ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να ανακαλέσει τις άδειες λειτουργίας των σχολών του Ομίλου, που αριθμεί αισίως περί τους 270.000 απόφοιτους και προσφέρει άριστη εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους ετησίως, και ουσιαστικά να οδηγήσει στην ανεργία χίλιους και πλέον εργαζόμενους.

9μηνη προσφορά για φοιτητές από το Kinesis – Gym Kilkis


Ανακοίνωση 
Kinesis –Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis –Gym στηρίζοντας ενεργά τους νέους φοιτητές του τόπου μας και ξέροντας ότι η νεολαία είναι το μέλλον μας, δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς να γυμναστούν οικονομικά όλο το χειμώνα.

Παραίτηση βόμβα του Γιώργου Πελίδη από τον Κιλκισιακό

Παραίτηση δήλωσε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής, της ομάδας Β’ του Κιλκισιακού και της γυναικείας ομάδας ΠΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Στη δήλωση παραίτησής του συγκεκριμένα αναφέρει:
"Οφείλω να ενημερώσω το κοινό, ότι δεν θα είμαι πλέον στην τεχνική ομάδα του συλλόγου του Κιλκισιακού.
Δεν θα ήθελα επί του παρόντος να εκφράσω τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, σεβόμενος την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Ασφαλιστική ενημερότητα και με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία

Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με τους δανειστές
Την έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας στους οφειλέτες των Ταμείων, υπό την προϋπόθεση να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις τρέχουσες εισφορές, από 1ης Ιανουαρίου 2017 και εφ’ εξής, διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους των δανειστών η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Εργασίες συντήρησης στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Περαίας

Εργασίες εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών συντήρησης στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Περαίας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 και Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Zumba με την Κάτια Κανακάκη στο Yoga Pilates House Κιλκίς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο γυμναστήριο Yoga Pilates House για το παιδικό τμήμα Zumba με την πιστοποιημένη Zumba kids instructor Κάτια Κανακάκη. Τα μαθήματα θα γίνονται Δευτέρα και Τετάρτη στις 16:00.

Κιλκίς: 27χρονος Βούλγαρος έκλεψε 964 κάρτες Sim και 24 κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν χθες (08-09-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου, 2 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 27 και 36 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου 964 κάρτες κινητής τηλεφωνίας (sim) και 24 κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, για απλή σωματική βλάβη.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του κλιμακίου Ν.Δ. στο Κιλκίς, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επισκέψεως στο Κιλκίς του Γραμματέα της ΝΔ κ. Ελ. Αυγενάκη – Βουλευτή Ν. Ηρακλείου Κρήτης και του κλιμακίου του κόμματος το οποίο θα πλαισιώνουν επίσης ο Boυλευτής Επικρατείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης - Συντονιστής της ΟΔΕ Μορφωτικών Υποθέσεων, η Βουλευτής Ν. Iωαννίνων Κα Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Τομεάρχης Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και ο Βουλευτής Ν. Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος – πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις κυβερνήσεις της ΝΔ είναι το ακόλουθο:

Πληρωμή και ενστάσεις της δράσης "Βιολογική Κτηνοτροφία" του Νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.2 "Βιολογική Κτηνοτροφία" του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα 3 δικαιούχων και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 15074.94 ευρώ.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στα Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης των Προγραμμάτων ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου που προκηρύχθηκαν για το Εκπαιδευτικό Έτος 2016-2017 με κόστος μόνο 90 ευρώ το έτος ή 50 το εξάμηνο.
Τα προγράμματα εκπονήθηκαν κατόπιν έρευνας αναγκών της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν πραγματική ενδυνάμωση των δεξιοτήτων, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του βιογραφικού.