Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τατίδης: "Τελειώνει το θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2016"

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
"Με θλίψη μου φθάνω να ανακοινώσω πως χάρη στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας, το ψέμα και την αδιαφορία ορισμένων δεν θα προλάβει να λειτουργήσει ούτε τον φετινό Σεπτέμβριο το νέο κτίριο του Τ.Ε.Ι Κιλκίς.

Κιλκίς: Ξεκινά την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2016 το Μονό Ανδρών Τουρνουά Τένις

Ξεκινά την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2016 το Μονό Ανδρών Τουρνουά Τένις στο Κιλκίς. Οι αγώνες θα γίνονται καθημερινά απογεύματα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς.

Παρατείνεται η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Με έκτακτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς που ελήφθη ομόφωνα παρατείνεται έως τις Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η λειτουργία της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Η μονοήμερη παράταση δίδεται κατόπιν αιτήματος των εκθετών και του Συλλόγου Μικροπωλητών ν. Κιλκίς καθώς τις πρώτες δύο ημέρες της Εμποροπανήγυρης η κακοκαιρία στάθηκε σοβαρό εμπόδιο για τις εμπορικές – οικονομικές δραστηριότητές τους.

Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησε στην περιοχή συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:
- Επί της Εγνατίας Οδού και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον Α/Κ Κοίλων - Κοζάνης μέχρι και τον Α/Κ Σιάτιστας – Κοζάνης, εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα στη χ/θ Η & Κ 200,5.

Κιλκίς: 28χρονος Αλβανός μπούκαρε 4 φορές σε παγκάρι εκκλησίας

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 4 περιπτώσεις κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Το Ράντσο Κιλκίς στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης



Το Ράντσο Κιλκίς συμμετέχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σας περιμένει στην αίθουσα 2, Stand 9.

Μνήμη Σφαγιασθέντων Ιεραρχών της Μικράς Ασίας (1922)

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Συνηθίζεται να λέγεται ότι το έγκλημα που δεν τιμωρείται επαναλαμβάνεται. Αυτό που τελεί ο θύτης, αυτό που βιώνει το θύμα, όταν δεν τιμωρείται επαναλαμβάνεται και μάλιστα με τραγικότερο και πιο επώδυνο τρόπο.
O δάσκαλος Κεμάλ το 1922 στην Ελλάδα της Σμύρνης, ο μαθητής Χίτλερ το 1941- 1944 στην Ελλάδα του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Χορτιάτη, των Πύργων, του Μεσόβουνου, της Βιάννου.