Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αναστολή της πανελλαδικής αποχής από 16 Σεπτεμβρίου 2016 αποφάσισαν οι δικηγόροι

Ανακοίνωση Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα εκκρεμή προβλήματα του Σώματος και ενόψει της ανταπόκρισης που αναμένει από την κυβέρνηση σε σειρά εκκρεμών ζητημάτων του ασφαλιστικού νόμου, αποφάσισε ομόφωνα:

Όλοι ήταν εκεί, στο Street Football του Αλέξανδρου Κιλκίς



Μεγάλη ανταπόκριση είχε η διοργάνωση της Ακαδημίας Αλέξανδρος που έγινε στην κεντρική οδό της Πόλης στην 21 Ιουνίου στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς.

Κιλκίς: Πετυχημένη η 6η βραδιά αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Βραδιά αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών με τους καλύτερους αθλητές του Kyokushin Karate, Brazilian Jiu Jitsu και Kick Boxing. Η Βραδιά ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κιλκίς με τον Α.Σ Σωκράτης και με την υποστήριξη του Kinesis Fight Club. 

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Ελίζα» στις «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους»

Zumpa για παιδιά στον Άθλο Κιλκίς

Αναγγελία γάμου Σταμάτη Παπαχρήστου και Κυριακής Αλαματίδου

Ο Σταμάτης Παπαχρήστου του Αντωνίου και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Σόρντορφ Γερμανίας και η Κυριακή Αλαματίδου του Δημητρίου και της Μερόπης, που γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στο Σόρντορφ Γερμανίας πρόκειται να παντρευτούν στο Προξενείο της Στουτγκάρδης Γερμανίας.

Πρόκριση και μεγάλη εντός έδρας νίκη για την ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Άνετη και με το ευρύ 6-1 ο Αλέξανδρος υπέταξε την Β’ ομάδα του Κιλκισιακού στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς που φέτος και πάλι αποτελεί την έδρα του. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Ορφανίδης και στο 25' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο συνδυασμό της ομάδος του.

Βιωματικά Εργαστήρια Μουσικής «Τη μουσική κάνω παιχνίδι… και η καρδιά μου τραγουδά»

Υπογράφει  η Σχολική σύμβουλος 38ης περιφέρειας Μαρία Παπαδοπούλου
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο του έργου της Σχολικής συμβούλου Προσχολικής Eκπαίδευσης του νομού Κιλκίς κα. Μαρία Παπαδοπούλου και σε συνεργασία με την πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν τρία βιωματικά εργαστήρια για νηπιαγωγούς στις 6, 7 και 9 Σεπτεμβρίου 2016 στους χώρους της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς.

Morning zone του Kinesis Gym Kilkis


Για τους λάτρες της πρωινής γυμναστικής ….Χρήση παροχής γυμναστηρίου και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης με προνομιακές τιμές!
- εννιάμηνη συνδρομή 179,0€
- μηνιαία συνδρομή 25,0€
- check in καθημερινά από τις 08:30 έως τις 15:00 και Σάββατο 12:00 έως τις 16:00
- δυνατότητα για χρήση του γυμναστηρίου και των ομαδικών προγραμμάτων άθλησης, πέρα του ωραρίου του πακέτου, με κόστος 2,0€ ανά επίσκεψη.
- δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις.
Δείτε ΕΔΩ

Τι λέει το ΠΑΜΕ για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ 
Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ εύχεται σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλους τους συναδέλφους, καλή και αγωνιστική σχολική χρόνια, καλή δύναμη στον αγώνα για μόρφωση και πρόοδο των παιδιών μας. 

Ήθελε να πουλήσει 56 δοχεία ελαιόλαδο χωρίς άδεια, αλλά δε του 'κατσε

Συνελήφθη στις 12-09-2016 το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση δοχεία ελαιόλαδου, χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια αρχή. 

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: "Όσο υπάρχουν άνθρωποι..."

Ευχαριστήριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
• Όσο υπάρχουν καλλιτέχνες, σαν τον εκπληκτικό συντοπίτη μας Δημήτρη Μπάση και την εξαιρετική Ελένη Πέτα, οι οποίοι αφιλοκερδώς για τρεις ολόκληρες ώρες δρόσισαν με τα τραγούδια τους το μέγα πλήθος των Κιλκισιωτών που βρέθηκε στις παρυφές του λόφου στο ανοικτό θέατρο.

Εκδήλωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς με θέμα "Το καραβάνι της προσφυγιάς"