Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τάκωσαν 46χρονο για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων.

Προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ για παιδιά γεννηθέντα από το 2002 έως το 2011.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις ολοκαίνουριες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.

Νέος τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής του Κιλκισιακού, ο Πολυχρόνης Γιαννίτσης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού αναλαμβάνει ο Πολυχρόνης Γιαννίτσης. Ο κ. Γιαννίτσης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Δόξα Άσπρου την Αγωνιστική περίοδο 1987-1988 και αμέσως μεταπήδησε στην Α.Ε. Πολυκάστρου, στην οποία αγωνίστηκε ως το 2005, με θητεία και στη Γ΄ Εθνική.

ΒΟΜΒΑ! Εταιρία έκπληξη στη νέα blacklist των παράνομων στοιχηματικών εταιριών

Πηγή:
www.bookmakers.gr
Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών η 12η έκδοση της Blacklist, καθώς μία εταιρία που το τελευταίο διάστημα είχε μπει πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά κρίθηκε παράνομη από την ΕΕΕΠ. Ο λόγος για την Marsbet, που είχε διαφημιστεί στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και… τα παράπονα των παικτών, αφού δεν ήταν λίγα τα μηνύματα που λάβαμε σχετικά με παρακρατήσεις χρημάτων και μη πληρωμές κερδών. Τα ερωτήματα που γεννούνται με την προσθήκη της Marsbet στην Blacklist είναι πάρα πολλά, καθώς «έπαιζε» στην Ελλάδα με την άδεια της Eldorado η οποία είναι αδειοδοτημένη στο Κουρασάο.

«Γίνε βοηθός μου, μεγάλος αδερφός μου - Μια ζεστή αγκαλιά για τα πρωτάκια»

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σε οικογενειακό κλίμα έγινε και φέτος ο καθιερωμένος αγιασμός, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Με χαρά και προσμονή μαζευτήκαμε στο προαύλιο του σχολείου, μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, ανταλλάσσοντας ευχές και καλοκαιρινά νέα, ξεκούραστοι κι ορεξάτοι για τη νέα σχολική χρονιά.

"Πήγατε στο γάμο και ξεχάσατε τα πουρνάρια"

Υπογράφει με αγανάκτηση
η Σοφία Μαρωνίδη
Προς ρατσιστές Ωραιοκάστρου επιστολής Σοφίας, το ανάγνωσμα:
Πήγατε στο γάμο και ξεχάσατε τα..πουρνάρια…
Ξεχάσατε όλοι εσείς οι δημαρχαίοι και οι γονείς άτυχων παιδιών, πως ο τόπος που ζείτε καλυπτόταν κάποτε από τεράστια πουρνάρια, σχεδόν στο μέγεθος της δικής σας ανεκδιήγητης συμπεριφοράς;

Χρηματοδότηση Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων

Με την ΚΥΑ «Καθορισμός των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χρηματοδότησης Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους και έγκριση των σχετικών πιστώσεων έτους 2016» (ΦΕΚ Β΄ 2082/06-07-2016) και την Εγκύκλιο που απέστειλε το ΥΠΑΑΤ σε όλους τους

"Κερδοφόρα η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς", λέει ο δήμος Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με εξαιρετική επιτυχία, παρά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού, ολοκληρώθηκε η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς. Πολίτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή αντάμωσαν στους γνώριμους χώρους της Εμποροπανήγυρης για να κάνουν τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές τους και να γευθούν παραδοσιακά εποχιακά εδέσματα ενώ στις πλατείες της πόλης και στην κεντρική οδό της 21η Ιουνίου, το πολύχρωμο μαζικό πανηγύρι συνεχίστηκε με πολιτιστικά, εικαστικά, αθλητικά δρώμενα, πάρτυ νεολαίας και εκδηλώσεις για τα παιδιά. 

Αγώνες kick boxing, Tae kwon do Πυγμαχίας και M.m.a. από το "Αθλο" μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό πρωτάθλημα στα Αθλήματα kick boxing -tae kwon do -boxing καιm.m.a. μέσα στο θεατράκι του δήμου Κιλκίς μπροστά στο Δημαρχείο.

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Μ.Π.Σ) Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας οργανώνουν Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους.

Δοϊράνη: Τσάκωσαν 3 άτομα για μεταφορά λαθρομετανάστη

Συνελήφθησαν χθες (13-09-2016) το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Δοϊράνης – Ακρίτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ιατρική κάλυψη σχολικών αγώνων

H Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9283/Δ5/20-1-2015 έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπ.Π.Ε.Θ με θέμα «Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», επειδή είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ομαδικών Αθλημάτων και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Ελλάδας και Κύπρου καθώς και «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ'ΑΣ» Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων σχολικών αγώνων, καλεί όσους γιατρούς ενδιαφέρονται να παρέχουν ιατρική κάλυψη στα σχολικά πρωταθλήματα να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Γιορτή λήξης περιόδου της Ακαδημίας Κολύμβησης Αλέξανδρος Κιλκίς

Μια ακόμα κολυμβητική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Ένα υπέροχο άθλημα αναπτύσσεται στην πόλη μας με επιτυχία. Μικροί αλλά ...και μεγαλύτεροι κολυμβητές το διασκεδάζουν με την γιορτή λήξης της Ακαδημίας κολύμβησης. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το πρωί... όλοι στο κολυμβητήριο στις 12.00!

Συμπλήρωση και υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2016

Ανακοίνωση Περιφέρειας
Σας ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια του με αριθμ. 4173/99513/9.9.2016 έγγραφο του Υπ.Π.Α.Α.Τ. οι κάτοχοι των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του Υπ.Π.Α.Α.Τ. δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους.

Μικροχρηματοδότηση από το έργο microSTARS στο Κιλκίς

Του Δημήτρη Κατσαρέλλου
Ως Μικροχρηματοδότηση (Microfinance) ορίζεται η προσφορά των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών όπως δάνεια και ασφάλειες σε φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις που δεν έχουν πρόσβαση στο επίσημο χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι οποίοι δεν έχουν τακτικά αμειβόμενη απασχόληση.

Επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς η εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών

Εξακριβώθηκε στο πλαίσιο συστηματικής και αναλυτικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, η εγκληματική δράση 3μελούς ομάδας που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές διαμερισμάτων σε περιοχές της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.