Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής στο ΜΥΛΟΣ CLUB

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Με το άκουσμα των στίχων "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, … " λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Πάμπλουτοι Σαουδάραβες επενδύουν στο Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος 
Οι άλλοι γλεντάνε αυτές τις ημέρες για να υποδεχθούν το 2.040 μΧ, αλλά οι δικοί μας δουλεύουν ακατάπαυστα. Μέχρι στο Ντουμπάι πήγαν και έπεισαν τους πάμπλουτους Σαουδάραβες να επενδύσουν στο Κιλκίς.

Με τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο CHAMPIONS LEAGUE

Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή και το CHAMPIONS LEAGUE είναι η μεγαλύτερη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου διοργανώνουμε αυτή την μεγάλη εκδρομή δίνοντας την δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να παρακολουθήσουν έναν αγώνα του Champions League μεταξύ της Ludogorec και της PARIS Sait Germain στη Σόφια. 

Πέλλα: Σκοτώθηκε 59χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (25-09-2016) τα ξημερώματα, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τσάκων – Πολυκάρπης, στην Πέλλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου ημεδαπού συνοδηγού και τον τραυματισμό του 57χρονου οδηγού. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής. 

Το έμφραγμα μυοκαρδίου και η αντιμετώπισή του

Του Βασίλη Καρασαββίδη*
Το έμφραγμα μυοκαρδίου συμβαίνει όταν η ροή του αίματος προς την καρδιά διακόπτεται, τις περισσότερες φορές από μια συσσώρευση λίπους, χοληστερόλης και άλλων ουσιών, οι οποίες σχηματίζουν μια πλάκα στις αρτηρίες που τροφοδοτούν την καρδιά (στεφανιαίες αρτηρίες). Η διακοπή της ροής του αίματος μπορεί να βλάψει ή να καταστρέψει μέρος του καρδιακού μυός.