Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Κιλκίς: Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 27χρονος που τραυματίστηκε χθες σε πυρκαγιά

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, παραμένει για 2η ημέρα ο 27χρονος που τραυματίστηκε χθες στο Κιλκίς, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε επιχείρηση οδικής βοήθειας.

«Μία μέρα τροχονόμος» είχαν την ευκαιρία να γίνουν 2 παιδιά στην Πιερία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση «Μία μέρα τροχονόμος», που έγινε το Σάββατο (8-10-2016) στην Κατερίνη και έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά μικρής ηλικίας να γνωρίσουν από κοντά το έργο των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης.

Επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ για αναδιάρθρωση και μετατροπή αμπελώνων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, υπέγραψε υπουργική απόφαση για την εφαρμογή συμπληρωματικού προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων για την περίοδο 2016-2017.

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς



Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 17 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Στη Βεργίνα με την Θρακική Εστία Κιλκίς

Η Θρακική Εστία Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στις 6 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή στη Βεργίνα και τη Νάουσα.

Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας»

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 το διήμερο βιωματικό εργαστήριο δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας», συνολικής διάρκειας δέκα (10) ωρών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 14 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς: Εκπαιδευτική Εκδήλωση «της φωτιάς και του πηλού ιστορίες»


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση πανελλαδικής εμβέλειας του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Μουσείων του ΥΠΠΟΑ με τίτλο για το 2016 «Περιβάλλον και Πολιτισμός, Παντέχνου πυρός σέλας - Λαμπερές ιστορίες φωτιάς», με την υλοποίηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς δύο εκπαιδευτικών διαδραστικών εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «της φωτιάς και του πηλού ιστορίες».

Διευκρινίσεις για την οικονομική χρήση του Δήμου Κιλκίς κατά το 2015

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με αφορμή ρεπορτάζ και σχόλια που δημοσιεύθηκαν στον τοπικό Τύπο την περασμένη εβδομάδα αναφορικά με το αποθεματικό του Δήμου Κιλκίς και με σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστικού κοινού και ευρύτερα των πολιτών του Δήμου Κιλκίς, το Γραφείο Δημάρχου διευκρινίζει επί του θέματος τα εξής: 

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα Κιλκίς

Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει την Κυριακή 16 Οκτώβρη 2016, στις 11:00 το πρωί την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα του Κιλκίς για τους λαϊκούς αγωνιστές του χωριού, για τα θύματα της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Συμμετοχή ΚΚΕ στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του μουσείου τοπικής ιστορίας στο Μεταλλικό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 9 Οκτώβρη 2016 αντιπροσωπεία της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ καθώς και το μέλος του ΠΓ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο χωριό Μεταλλικό του Κιλκίς για τα εγκαίνια του μουσείου τοπικής ιστορίας, το οποίο δημιούργησε και επιμελείται η Θοδώρα Σοφιανίδου και το έχει αφιερώσει στη μνήμη αδερφού της κομμουνιστή αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργου Σοφιανίδη.

Παιδικά Ομαδικά Προγράμματα στο Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Στις μέρες μας η παιδική παχυσαρκία και η καθιστική ζωή καλπάζουν, αφού ζούμε στην εποχή όπου το καταπιεστικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει μηδενίσει τον ελεύθερο χρόνο και η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει αντικαταστήσει το παιχνίδι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα και τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία να απασχοληθούν δημιουργικά στα παιδικά προγράμματα.