Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ημαθίας: Τσάκωσαν 50χρονο με 15 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 50χρονου ημεδαπού σε περιοχή Ημαθίας, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Κιλκίς «Ιστορίες του τόπου μας» - Βιβλιοπαρουσίαση στο Κιλκίς (Video)



Μία συλλογή σπάνιων διηγημάτων με φόντο το Κιλκίς. Ένα βιβλίο που προέκυψε από τον διαγωνισμό των Εκδόσεων iWrite, με κυριότερο στόχο την προώθηση του σύγχρονου πολιτισμού του τόπου μέσω της διηγηματικής εξιστόρησης. 

Άρνηση και Φόβος

Του Σάκη Αλατζόγλου
Αρκετές δημοσκοπήσεις είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας. Κοινός παρανομαστής όλων είναι η αίσθηση απογοήτευσης που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες. Με ποσοστά πάνω από 80% οι Έλληνες πολίτες εκφράζονται αρνητικά για τον μέλλον τους. 

Σήμερα στο Kinesis-Gym Kilkis: Ζumba Masterclass with Lina Telis



Σάββατο 15 Οκτωβρίου 17:00-18:30
Το γυμναστήριο μας Kinesis–Gym λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχει στα μέλη αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσει ία από τις πιο διάσημες Zumba® Jammers της χώρας.

Η παράσταση «Σωτηρία με λένε» στο Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς και το Κλιμάκιο Μακεδονίας Θράκης του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζουν την παράσταση του ΚΘΒΕ που κέρδισε κοινό και κριτικούς «Σωτηρία με λένε» της Σοφίας Αδαμίδου σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 20:30.

ΥΠΟΔΟΧΗ τοῦ Τιμίου Σταυροῦ ἀπό τά Ἱεροσόλυμα στήν Ἱερά Μητρόπολη Γουμενίσσης


Αλλαγή ωραρίου για το μήνα Οκτώβριο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Το χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς μόνο για τον μήνα Οκτώβριο 2016 διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 15:15, Τετάρτη από τις 12:00 έως τις 18:00.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για τον εορτασμό της Γυναίκας της Υπαίθρου

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟΚ Κιλκίς Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) έχει καθιερώσει την 15η Οκτωβρίου σαν ημέρα κατά την οποία εορτάζεται και αναδεικνύεται η Γυναίκα της Υπαίθρου.
Με βάση τα στοιχεία από το Παγκόσμιο Ίδρυμα Κορυφής για τις Γυναίκες ισχύουν τα εξής:

Στον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον 4ο Ορεινό αγώνα τρεξίματος 24 χιλιομέτρων ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 2 Οκτώβρη ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 4ος ορεινός αγώνας τρεξίματος με την ονομασία "ΞεΣκουριάΖω" στο όρος Kάκκαβος στην Παναγιά Χαλκιδικής.

Ο αγώνας ήταν 24 χιλιόμετρων σε ορεινό επίπεδο και από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο άθλο συμμετείχε ο αθλητής Σιώτης Γεώργιος ο οποίος  τερμάτισε χωρίς δυσκολία. 

Μερικές σκέψεις για το επερχόμενο εργασιακό νομοσχέδιο

Γράφει ο Θεόδωρος Κουτρούκης*
Έχει πράγματι κυλήσει πάρα πολύ νερό στο αυλάκι από τότε που στην εισηγητική έκθεση του νόμου 1264/82 σημειωνόταν ότι «οι συνδικαλιστικές ελευθερίες τόσο περισσότερο συμβάλλουν στην κοινωνική ισορροπία (….) όσο περισσότερο η πολιτεία ισχυροποιεί την άσκηση τους».