Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων των επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, ανάλογη της σημασίας των επετείων αυτών με τη συμμετοχή σπουδαστών, μαθητών και συλλόγων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: Σειρά θεατρικών παραστάσεων με τίτλο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. θέλοντας να τιμήσουν την χρονιά του «Αριστοτέλη» σε συνεργασία με τον Θεατρικό Σύλλογο «Ουρανό με αστέρια» (OmA) παρουσιάζουν μια σειρά θεατρικών παραστάσεων με τίτλο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» του Γιώργου Χαραλαμπίδη για τα σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκρότηση Εθνικής Επιτροπής για την ευζωία των ζώων

Δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, σχετικά με τη συγκρότηση, τον ορισμό μελών και τον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής Επιτροπής για την ευζωία των ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς (Β’ 2917). Η θητεία της Εθνικής Επιτροπής ορίζεται σε δύο έτη.

Σχολή γονέων και φέτος στη Μητρόπολη Κιλκίς με την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου

Λαμβάνοντας υπόψιν το αυξανόμενο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι γονείς για τη Σχολή γονέων, κατά τις προηγούμενες χρονιές, και τις συνεχείς νέες αιτήσεις τους, ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τη μέριμνα του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Νικόλαου, διοργανώνει και φέτος ομάδες γονέων.

"Αφαίμαξη των αγροτών με μέτρα σοκ από την κυβέρνηση"


Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Μετά τα φορομπηχτικά μέτρα σε συνταξιούχους και μισθωτούς η καταρρέουσα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έβαλε στο στόχαστρο της μια ακόμη κοινωνική τάξη τους αγρότες.

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Εξελίξεις των ταφικών εθίμων στην Ελλάδα. Αποτέφρωση νεκρών»

Χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει για τα κέντρα αποτέφρωσης νεκρών, αλλά και για τα ζητήματα που παρουσιάζονται σχετικά με το έργο των ιατροδικαστών, κι όχι μόνο, εξήχθησαν στη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Εξελίξεις των ταφικών εθίμων στην Ελλάδα.  Αποτέφρωση νεκρών» που συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Βόλο, η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, η «Ελληνική Κοινωνία Αποτέφρωσης», η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.