Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Έξι στα έξι ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το έξι στα έξι πέτυχε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε πριν από λίγη ώρα με 5-0 του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης. Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα στρέφει πλέον τη προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στο Πολύπετρο με τον τοπικό Μακεδονικό.

Καμμένος για το στρατόπεδο Καμπάνη: "Δεν περιμένουμε κανένα Ομέρ Βρυώνη"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Σήμερα 29 Οκτωβρίου 2016 έγινε η εκδήλωση για την μνήμη του Γρηγορίου Αυξεντίου και η τιμητική προαγωγή του μετά θάνατο σε Αντιστράτηγο.
Σε συνομιλία μου με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝ.ΕΛ) και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για θέματα του Κιλκίς, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου Ν. Καβάλας.

Πεντάπολη Σερρών: Σκοτώθηκε 52χρονη σε τροχαίο

Χθες (28-10-2016) το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Δράμας, στο ύψος της Πεντάπολης Σερρών, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 52χρονης οδηγού. 

Indoor Cycling For Kids στο Kinesis–Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis–Gym
Η ποδηλασία είναι μια διασκεδαστική ασχολία για κάθε παιδί, παράλληλα όμως προσφέρει τεράστια οφέλη στο σώμα καθώς αποτελεί ιδανικό τρόπο άσκησης. Είναι από τις πιο αποδοτικές μορφές αεροβικής άσκησης, καθώς γυμνάζει το καρδιοκυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα ενώ αποτελεί μια από τις καλύτερες ασκήσεις για την ενδυνάμωση των μηρών και την εκγύμναση των γαμπών, των χεριών και των κοιλιακών. 

Φιλική ήττα των γυναικών του Κιλκισιακού από τη Τιβερίγια Σκοπίων

Σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, καθώς φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο την Τιβερίγια Σκοπίων.
Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και έφτασαν στη νίκη με 5-1, ποντάροντας πολλά στη ποιότητα και την εμπειρία των παικτριών τους, μιας και αγωνίζονται στην Α΄ Εθνική της γειτονικής χώρας.

Φωτογράφηση της Ακαδημίας Αλέξανδρος στην Τούμπα

Από την επίσημη φωτογράφηση της Ακαδημίας Αλέξανδρος στην Τούμπα. Όλα τα τμήματα της από τα μικρότερα ετών 4 έως τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς μαζί με τους προπονητές τους.

Δεν κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς

Με σκορ 3-1 έχασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Κρηστώνη και δεν μπόρεσε να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚιλκίς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.