Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα

Το νέο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 04 Νοεμβρίου 2016 η Όλγα Γεροβασίλη.

Έρχονται σύντομα οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες στο Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Έρχονται σύντομα οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες στο Κιλκίς! Το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της μεγάλης επιτυχίας, χρεώνεται στο Επιμελητήριο Κιλκίς που εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου προξένου στην πόλη μας! 

Υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014- 20120), που αφορά στην παροχή σε νέους κατ’ αποκοπή οικονομικής ενίσχυσης για την είσοδο και παραμονή τους στο γεωργικό τομέα και για την υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων με σκοπό την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων τους.

Κιλκίς: Συνελήφθη 39χρονος για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί επιταγών.

Λήστεψε στην Ιταλία και τον τσάκωσαν στο Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (04-11-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 38χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών, για ληστεία, πράξη που έγινε το 1999 στην Ιταλία. 

Συνελήφθη 37χρονος στο Κιλκίς για κατοχή χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 37χρονου ημεδαπού, για κατοχή κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Θεσσαλονίκη: Η Stand Up Comedy "Να ζήσουμε" στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την  STAND UP COMEDY παράσταση με τον Θοδωρή Τέρπο  με τίτλο «ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ»  την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21:30  στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

«72 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ»

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «72 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στο Αμφιθέατρο Π.Παναγιωτόπουλος στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Καταστάσεις πληρωμής της δράσης «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 5597/11-03-2013 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 04/11/2016 έως και 10/11/2016.

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Η Παναγιά της Λύσης Κύπρου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ακρίτα Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και συγκίνηση εορτάστηκε φέτος η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρυ, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016.

«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την δώσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα»

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την δώσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα»
Δημήτριος Υψηλάντης για τα «δάνεια της υποτέλειας» του 1824-1825 


Επίσημα ποτελέσματα εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ
ΠΥΣΠΕ
Δ/ΝΣΗ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ
Εγγεγραμμένοι : 630
Ψήφισαν : 595
Έγκυρα : 578
Άκυρα : 17

Μετονομασία του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας σε Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Κεντρικής Μακεδονίας

Υπογράφει ο 
Δημήτρης Πασχαλούδης
Πρόεδρος, Καθηγητής 
Η Συνέλευση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (απόφαση 466/42/03-11-2016) έχοντας υπόψη:
1. Το γεγονός ότι τα ΤΕΙ από το 2001 είναι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και ανήκουν στον Τεχνολογικό Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης (Νόμοι 2916/2001, 3549/2007, 4009/2011) και κατά την έννοια του Συντάγματος άρθρο 16, παρ. 5 «η ανώτατη εκπαίδευση παρέχεται αποκλειστικά από ιδρύματα που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με πλήρη αυτοδιοίκηση».

Έτοιμα τα πάντα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Πάικου

Υπογράφει η  οργανωτική επιτροπή του αγώνα
Οι εγγραφές για τον 6ο Ημιμαραθώνιο έκλεισαν. Το ενδιαφέρον των αθλητών ξεπέρασε και φέτος κάθε μας προσδοκία και έτσι αναμένεται να πάρουν εκκίνηση περίπου 270 αθλητές.