Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Επτά στα επτά πέτυχε σήμερα ο Κιλκισιακός

Το επτά στα επτά πέτυχε σήμερα ο Κιλκισιακός που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του Μακεδονικού Πολυπέτρου, φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Κατερίνη: Τσάκωσαν ζευγάρι με 20 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 50 (άνδρας) και 42 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Έφυγε» από ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε ηλικία 63 ετών

Απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή σήμερα Σάββατο στις 03.30 το πρωί. Σχετική ανακοίνωση εξεδόθη από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

"Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους"

Του ΞΕΝΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
"Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους και ανέδειξαν το σχήμα μας (ΣΥΝΕΚ) σε πρώτη δύναμη (38,06%)για το Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΠΥΣΔΕ) στο Νομό Κιλκίς. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα εκλέγομαι Αν. Αιρετός στο ΑΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας.

1ο Διεθνές Συνέδριο "Δημοκρατία: Μύθος ή Πραγματικότητα;"

Αποστολή περιλήψεων μέχρι 10 Νοεμβρίου 2016

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 31-10-2016 και συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής: