Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

"Τιμή και δόξα στους αθάνατους αντιστασιακούς μάρτυρες της ηρωικής Κοκκινιάς Κιλκίς"

Υπογράφει ο Κώστας Σαπρανίδης
Στο χωριό Κοκκινιά του Κιλκίς σήμερα 13/11/2016 έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης – μνημόσυνο των 12 αντιστασιακών του χωριού που στις 18 – 11 – 1946 σφαγιάστηκαν από παρακρατικό απόσπασμα πρώην συνεργατών του κατακτητή.
Έγινε με συμμετοχή συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων, καθώς και του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Κιλκίς και αντιστασιακών της Θεσσαλονίκης, κυρίως πρώην κατοίκων της περιοχής.

Το Ασχημόπαπο του Hans Christian Andersen στο Κιλκίς


ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ
Hans Christian Andersen
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109

Μετάλλια για τους μικρούς Τζουντόκα των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο ηρωικό Καλπάκι Ιωαννίνων στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο με διοργανωτές των Πανηπειρωτικό Α.Σ. την Ε.Ο. Τζούντο, την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 συμμετείχαν οι λιλιπούτειοι Τζουντόκα των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς κατακτώντας 2 μετάλλια στην κατηγορία Τζούνιορ Α'.

Λαϊκοποντιακό ξεφάντωμα στο Cafe Bar CARAMELA στο Πολύκαστρο, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016


Κιλκίς: Συνέλαβαν τρεις νεαρούς για 7,5 γραμμάρια χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (12-11-2016) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 25 και 25 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού.

Ειδομένη: Η αδικία και η αδιαφορία

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό παραβατικότητας, αυτό της διάρρηξης οικίας και πιθανόν από μετανάστες και πρόσφυγες, στάθηκε αφορμή η επίσκεψή μου στην Ειδομένη. Αυτή η φορά ήταν διαφορετική επειδή καταλήξαμε, έπειτα από κάλεσμα σε καζάνι διπλανού χωριού για απόσταξη τσίπουρου. Η διαδικασία είναι μια μικρή γιορτή σε μια μεγάλη παρέα. 

Τι λέει η Ν.Δ. για τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 7 Νοέμβρη στο χώρο του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς και αφορά τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ που διένεμε στην είσοδο του σχολείου φυλλάδια με την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών και συζητούσε με μαθητές για την οργάνωση και το περιεχόμενο των Συλλαλητηρίων, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Εκδρομή στη Σόφια με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Μετά από την πολύ επιτυχημένη εκδρομή στο νησί της Τήνου, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της γειτονικής Βουλγαρίας, τη Σόφια, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου 2016.

Θεματική Ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη του Κιλκίς (Ειδικά της λίμνης Δοϊράνης)