Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς πάει στην παράσταση του Μπέρτολτ Μπρεχτ « Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της»


Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει κάθοδο στη Θεσ/νίκη την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση του κλασικού αντιπολεμικού αριστουργήματος του Μπέρτολτ Μπρεχτ « Η Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της» στο Θέατρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Δωρεάν και ο Ιανουάριος στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δελτίο τύπου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Οι υπεύθυνοι και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ Toni Gonzalez προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:
Με την ανταπόκριση των νεαρών αθλητών να ξεπερνά κάθε προσδοκία μας και αντιλαμβανόμενοι πλήρως την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας θέλοντας να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αλλά και την αγάπη σας η Ακαδημία μας μετά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο όπου η συνδρομή είναι εντελώς δωρεάν αποφασίστηκε και ο μήνας Ιανουάριος να είναι δωρεάν.

Ο Όμιλος Μουζενίδη στην 32η Philoxenia 2016

Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία του Ομίλου Μουζενίδη στην φετινή 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 18-20 Νοεμβρίου.

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς: "Στηρίζουμε μόνο στελέχη της Ν.Δ. στις εκλογές των μηχανικών"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συνεδρίασε χθες Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία του κόμματος η ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ. Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι επερχόμενες εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου καθώς και στις 11 Δεκεμβρίου 2016 για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.).

Πέλλα: Νεκρός 34χρονος από ανατροπή τρακτέρ

Σήμερα (16-11-2016) το μεσημέρι σε ορεινή περιοχή του Όρους «Τζένα» στο Δήμο Αλμωπίας στην Πέλλα, παρασύρθηκε από υλοτομημένο κορμό δέντρου γεωργικός ελκυστήρας, που χειριζόταν 34χρονος ημεδαπός, κατά την διάρκεια έλκυσης του κορμού, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο γεωργικός ελκυστήρας και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 34χρονος.

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: Εξόρμηση στο χωριό Καλή της Σκύδρας

Δελτίο τύπου  Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς συμμετείχε με αντιπροσωπεία 54 ατόμων, ωφελούμενοι, προσωπικό και γονείς, στη δράση «Συμμετέχουμε ισότιμα» η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γραφείο ανεξάρτητου τομέα κοινωνικής συνοχής, προσφυγικού και μεταναστευτικού και έλαβε χώρα στον ποταμό Αλμωπαίο στο χωριό Καλή της Σκύδρας.

Ο Γαστρονομικός τουρισμός και η Μακεδονική κουζίνα στο επίκεντρο της 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia»

Στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, συμμετέχει και φέτος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υλοποιώντας το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2016, με στόχο τη διαρκή και βέλτιστη προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: «Μνήμη σημαίνει αντίσταση»

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σαράντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σαράντα τρία χρόνια μετά, η αντιδικτατορική πάλη μάς υπενθυμίζει πως η υπεράσπιση της Δημοκρατίας, το δικαίωμα στη μόρφωση, το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρεπή ζωή κατακτιέται με αγώνες και θυσία.

Σεισμός 4 Ρίχτερ και πάλι στην περιοχή του Κιλκίς

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας η νέα δόνηση έχει μέγεθος 4 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Το επίκεντρο του σεισμού είναι για ακόμη μια φορά στην περιοχή του Κιλκίς, ωστόσο έγινε αισθητός και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εορτασμός της Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Θεσσαλονίκη

Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα εορταστεί και εφέτος με λαμπρότητα και επισημότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τον φετινό εορτασμό τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 θα λάβουν χώρα στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης:

Προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εκατοντάδες Κιλκισιώτες τίμησαν τον εορτασμό της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς


Με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως, εκατοντάδες Κιλκισιώτες, τίμησαν χθες και σήμερα τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στην όμορφη και νεοσύστατη Ιερά ανδρώα Μονή του εορτάζοντος Αγίου λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Ολοκληρώθηκε στο Κιλκίς το διήμερο σεμιναρίου ενδυνάμωσης της γυναικείας αιρετότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και στο Κιλκίς, το διήμερο (11 και 12 Νοεμβρίου) σεμινάριο ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης των γυναικών για την διεκδίκηση και ανάδειξη σε θέσεις πολιτικής ευθύνης.