Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Παπουλίδης για το ΤΕΙ Κιλκίς: Να ξυπνήσουμε τώρα πριν είναι αργά!

Του Σταμάτη Παπουλίδη
Γραμματέα
Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς στο μητρικό ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) καταγράφονται έντονες αναφορές στον τοπικό τύπο σε σχέση με το υπάρχον τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κιλκίς), όπως και με το νέο κτίριο που έχει κατασκευαστεί στον περιφερειακό της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα: «Τα δικαιώματα του παιδιού και η παιδική κακοποίηση»



Η Σχολή Ψυχολογίας και η Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Τα δικαιώματα του παιδιού και η παιδική κακοποίηση», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, 17:30 με 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.

Η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στο Βελιγράδι από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Στο κατάμεστο Εθνικό Θέατρο Βελιγραδίου παρουσιάστηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι, η παράσταση «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη», την οποία προλόγισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Απατεώνες βρήκαν νέο τρόπο να εξαπατούν τηλεφωνικά πολίτες

Ανακοινώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται απόπειρες εξαπάτησης πολιτών, με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης», από δράστες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πρόσφατη υπόθεση της εξάρθρωσης εγκληματικού δικτύου, που δραστηριοποιείτο σε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές.

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί της δημιουργικής συλλογικότητας ο λόγος..."

Ανακοίνωση
Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Δώσαμε μια μάχη και την κερδίσαμε. Μέσα σε ένα πολωτικό κλίμα μιλήσαμε μαζί σας και μας στηρίξατε στις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων. Πιο δυνατοί συνεχίζουμε για τις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ με συνέπεια, κριτική, αυτοκριτική και επιχειρήματα. Ευχόμαστε στους εκλεγμένους αιρετούς του κλάδου μας καλή θητεία, σωστές αποφάσεις πέρα και έξω από κάθε λογής κομματικές σκοπιμότητες. 

Έγινε ο αγιασμός του παιδικού σταθμού Ποντοηράκλειας Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, τελέσθηκε ο Αγιασμός του Παιδικού Σταθμού της Ποντοηράκλειας από τον εφημέριο του χωριού, Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιο, παρουσία του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Ευθυμιάδη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Παυλίδη και του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου κ. Δεβετζόπουλου.

Αξιούπολη: Συνέλαβαν 60χρονη για καταδικαστική απόφαση σε βάρος της

Συνελήφθη χθες (16-11-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης, μία 60χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.). 

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο ανδρών - βετεράνων οι Κιλκισιώτες Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Στην Αθήνα στο Κλειστό γήπεδο Ζωφριάς, στο Δήμο Φυλής θα ταξιδέψουν για να αγωνιστούν οι Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της Ε.Ο. 

Κιλκίς: Θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», Αρτέμης Σώρρας


Η « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ» διοργανώνει τη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» που βρίσκεται στο 1ο χιλ Κιλκίς-Ευκαρπίας, ενημερωτική εκδήλωση που αφορά όλους τους Έλληνες.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ"

Ανακοίνωση
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ
Κιλκίς
Με αφορμή την ημέρα μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, θα θέλαμε, πέρα από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην Ιστορία, να θυμηθούμε. Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα γίνεται αναφορά στα γεγονότα που σημάδεψαν τις μέρες εκείνες. Εμείς, επιλέγουμε την ποίηση και συγκεκριμένα τον Οδυσσέα Ελύτη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Χοροεσπερίδα με βραβεύσεις καθηγητών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στο κέντρο εστίασης “Κτήμα των Ευχών” το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016.

"Δεν θα περάσει ο φασισμός"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Σήμερα είναι για όλους μας μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε και να τιμούμε τους νεκρούς που θυσιάστηκαν για να έχουμε εμείς, Δημοκρατία. Επισήμως, οι νεκροί μόνο 11, οι τραυματίες μόνο 138. Ανεπισήμως όμως όλοι ξέρουν ότι είναι πολλοί περισσότεροι. Ήταν πολύ περισσότεροι εκείνοι που θυσιάστηκαν για να τελειώσουν το φασισμό στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

ΟΑΕΔ: Νέο Πρόγραμμα επιχορήγησης για πρόσληψη 10.000 ανέργων

Ένα νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους, ηλικίας 30-49 ετών, έχει σχεδιάσει και θα προκηρύξει εντός του Νοεμβρίου ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα προσφέρει τη δυνατότητα στους ανέργους, που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών και με έμφαση στους μακροχρόνια ανέργους, να προσληφθούν σε νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Επίκαιρο σήμερα το αίτημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»

Ανακοίνωση Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Σαράντα τρία χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το αίτημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» παραμένει και σήμερα επίκαιρο.

Τατίδης: "Το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς θα λειτουργήσει"

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Δεν είναι πολύς καιρός που έλεγα πως το θέμα του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς θα έχει αίσιο τέλος με την βοήθεια του Κυρίου Ζουράρη, βουλευτή Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ.

Καζαντζίδης: "Αυτοσχεδιάζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"

Δελτίο τύπου
Σούλη Καζαντζίδη
Είμαστε ήδη στα μέσα Νοεμβρίου και η ανίκανη και επικίνδυνη πολιτική παρέα που νομίζει ότι κυβερνά αυτή την δύσμοιρη χώρα δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.