Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό των γυναικών του Κιλκισιακού με Αγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Λόγω των αναβολών στα εθνικά πρωταθλήματα η πρεμιέρα της Γυναικείας Ομάδας πάει για τις 27 Νοεμβρίου.  Οι ιθύνοντες όμως του Κιλκισιακού έκλεισαν άμεσα φιλικό, και έτσι το Σάββατο στις 6.15μ.μ. τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Άγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης στη Θεσσαλονίκη.

Η Τόλμη Κιλκίς στο Taekwondo G1 στην Κροατία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo G1 όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Sport hall Arena Zagreb, Κροατία, στις 12-13 Νοεμβρίου 2016.

Κιλτίδης: Δεκάλογος για όλους - Τα δημόσια αγαθά καθορίζονται, διατιμώνται, υπηρετούνται

Του Κώστα Κιλτίδη
Η χώρα, ρακένδυτη, σαπίζει, με νεόπτωχους πολίτες, φαντάσματα και σκιές ανθρώπων και κοινωνίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο πάλαι ποτέ δυτικός κόσμος δοκιμάζονται από εναντιώσεις και αντιδράσεις αντισυστημικών συμπεριφορών, όχι απαραίτητα ορθοφρονούντων. 

Θεσσαλονίκη: Οι “String Demons” στο Mylos Club, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016



Η kazandb παρουσιάζει τους STRING DEMONS την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στο MYLOS CLUB

Τους Δαίμονες των Εγχόρδων ή -όπως είναι γνωστοί- “String Demons”, συνθέτουν ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη.

Σούλης: ¨"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την πατρίδα μας"

Υπογράφει ο
Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας
νομού Κιλκίς
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την πατρίδα μας! Εκλογές τώρα για να έρθει μια άλλη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα την εμπιστεύονται όλοι οι Έλληνες! Μια κυβέρνηση που θα βάλει πάλι τη χώρα στο δρόμο της επανεκκίνησης! Ας θυμηθούμε τι παρέδωσε η κυβέρνηση ΝΔ (Α. Σαμαράς) στον Αλέξη Τσίπρα και τι έκανε εκείνος:

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημιά στον ΟΑΣΑ από πλαστά εισιτήρια

Συνελήφθησαν, χθες (17 Νοεμβρίου 2016) το μεσημέρι, στις Αχαρνές Αττικής, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 58 ετών, συνιδιοκτήτες τυπογραφικής εταιρείας.

Κιλκίς: Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου, "Κοινές δράσεις για την προστασία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή"



Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κα. Μαρία Βλάχου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν στην ημερίδα στην Ημερίδα Παρουσίασης Αποτελεσμάτων του έργου IpA Shield «Κοινές δράσεις για την προστασία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή». 

1ο Διεθνές Συνέδριο "Δημοκρατία: Μύθος ή Πραγματικότητα;"

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών σας προσκαλεί στις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα: "Δημοκρατία: Μύθος ή πραγματικότητα;
Προκλήσεις, προβληματισμοί και προοπτικές", που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 19 Νοεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτή είναι η «σκιώδης» Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό τη βελτίωση και την καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τα εξής:

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και μεθαύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Οι στοχευμένες δράσεις και οι συνεχείς έλεγχοι για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εθελοντική δραστηριότητα στην αναπηρία

Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή και υποστήριξη προγραμμάτων «κοινωνικής ένταξης στη γειτονιά» που υλοποιούνται από ειδικά δημοτικά σχολεία, ΕΕΕΕΚ, ΤΕΕ ειδικής αγωγής της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, της Πορταριάς Χαλκιδικής και το περιοδικό «Η Ζωή Πλαγίως» στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2016 - 2017

Γουμένισσας: Παρουσίαση των βιβλίων '' ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ Ι '' και ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΙΙ '' του συγγραφέα Δημητρίου Ευαγγελίδη


Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίων '' ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ Ι '' και ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΙΙ '' του συγγραφέα Δημητρίου Ευαγγελίδη, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Έκθεση σκίτσου και γελοιογραφίας του Κώστα Βουτσά στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης σκίτσου και γελοιογραφίας του Κώστα Βουτσά, με θέμα «αχ Ελλάδα».

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας  τις εκδηλώσεις μνήμης των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016.

ΚΚΕ Κιλκίς: Αγώνας, Ρήξη, Ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη το απόγευμα, ανήμερα του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, με κεντρικά συνθήματα «Αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική», «Βασανιστές της χούντας, τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» και «Έξω το ΝΑΤΟ, να φύγουνε οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση από τις ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.