Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Βρείτε την έκδοση αυτή και κερδίστε 150 ευρώ

Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», στα πλαίσια της έρευνας, καταγραφής και διάσωσης της τοπικής ιστορίας της Καστοριάς, θεωρεί μείζονος σημασίας να αναδείξει τα επιστημονικά και φιλοσοφικά έργα των καστοριανών λογίων τη περίοδο του νεοελληνικού διαφωτισμού. 

Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τη σεισμική δραστηριότητα στο Κιλκίς

Φυσιολογική χαρακτήρισε ο καθηγητής Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κώστας Παπαζάχος την σεισμική ακολουθία που επικρατεί στην περιοχή του Κιλκίς, μετά τον σεισμό των 4,7 βαθμών που σημειώθηκε στη 1.22 μετά τα μεσάνυχτα.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyodokyokushin στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς




Ένα παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Κιλκίς.
Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Νοεμβρίου, ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO), την Παγκόσμια Ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin, τον Αθλητικό Σύλλογο Σωκράτης και το Γυμναστήριο Kinesis διοργανώνουν από κοινού Παγκόσμια Συνάντηση Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών.

ΕΝΙΡΣ: Επιτέλους, βάλτε τάξη στα πνευματικά δικαιώματα



Κιλκίς: Τσάκωσαν 27χρονο Αλβανό για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη χθες (128-11-2016) το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό έγγραφο, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

Σόιμπλε: «Δεν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα»

Σε δηλώσεις του ο υπ. Οικονομικών Β. Σόιμπλε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, είπε ότι οι Έλληνες ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους και τάχθηκε κατά μιας διαγραφής του χρέους.

Περιοδική εικαστική έκθεση «Πέλλα/Επεισόδια Μνήμης» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας σας προσκαλεί στα εγκαίνια της περιοδικής εικαστικής έκθεσης «Πέλλα/Επεισόδια Μνήμης» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, ώρα 12.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Εφορείας με το 3o Εργαστήριο Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και το 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής της ίδιας Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.).

Την Κυριακή οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στο Κιλκίς

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 οι μηχανικοί όλης της Ελλάδας θα ψηφίσουν για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Τι κάνετε σε περίπτωση σεισμού

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς 
Όταν αισθανθείτε μια σεισμική δόνηση, μπείτε αμέσως κάτω από ένα γραφείο ή ένα πολύ γερό τραπέζι. Σταθείτε μακριά από παράθυρα, βιβλιοθήκες, μεγάλους καθρέπτες και άλλα βαριά αντικείμενα που μπορούν να πέσουν. Προσέχετε τους σοβάδες και τα διάφορα αντικείμενα της οροφής (γύψινες διακοσμήσεις κ.α). 

Κιλκίς: Συνελήφθη 42χρονος Βούλγαρος για εμπορία ανθρώπων

Συνελήφθη προχθές (17-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατακρατούσε παράνομα 25χρονη ομοεθνή του, με σκοπό την οικονομική της εκμετάλλευση και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (19/11/2016)

Η εταιρία ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ Α. & ΣΙΑ ΕΕ με ηγετική θέση στο χώρο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων - Προϊόντων Εξοπλισμού, ζητά να προσλάβει για το Κιλκίς νέο έως 28 ετών, ως Υπάλληλο για την επάνδρωση του Τμήματος Διακίνησης & Διανομής Εμπορευμάτων.
Δείτε ΕΔΩ

Σεισμός 5 Ρίχτερ ταρακούνησε στις 1:22 το Κιλκίς

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε το Κιλκίς πριν από λίγο (19 Νοεμβρίου 2016, στις 01:22 π.μ.). Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου το μέγεθος του ήταν 5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο του εντοπίζεται βορειοδυτικά του Κιλκίς.