Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Επιτυχίες του Kinesis Fight Club στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Πλούσιο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όσον αφορά τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πόλη μας. Για πρώτη φορά ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO), την Παγκόσμια Ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin, τον Αθλητικό Σύλλογο Σωκράτης και το Γυμναστήριο Kinesis διοργάνωσαν από κοινού Παγκόσμια Συνάντηση Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών.

Όμιλος Μουζενίδη: απόλυτα πετυχημένη η παρουσία στην 32η Philoxenia

Με θετικά πρόσημα, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε συνολική παρουσία και συμμετοχή στην Έκθεση, έκλεισε η 32η Philoxenia της Θεσσαλονίκης για τον Όμιλο Μουζενίδη.

Βράβευση Τζιτζικώστα, Πατουλίδου και εταιρίας ΤΑΠ, από την Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας

Στη βράβευση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και της εταιρίας Trans Adriatic Pipeline, που κατασκευάζει τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, προχώρησε σήμερα το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση, στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας.

Πετυχημένη η εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Εταιρείας Συγγραφέων

Ένο Αγκόλλι, Ζήσης Σαρίκας, Σωφρόνης Σωφρονίου και Κώστας Σπ. Στάικος βραβεύτηκαν από την Εταιρεία Συγγραφέων, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Καμίνη και πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων της τέχνης και των γραμμάτων, στη διάρκεια λαμπρής τελετής που διοργάνωσε η Εταιρεία για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

Κιλκίς: Εκδήλωση του Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών με θέμα "Προοδευτικές Πολιτικές Ανάπτυξης στην Ύπαιθρο"

Το Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες σας καλεί σε εκδήλωση με θέμα, "Προοδευτικές Πολιτικές Ανάπτυξης στην Ύπαιθρο" το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 11.30 πμ στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Ομιλητές: Αθανάσιος Τσαυτάρης, Δημήτρης Κατσαντώνης, Παύλος Τονικίδης, Χρήστος Παπαστεργίου, συντονίζει ο Λεωνίδας Δημητριάδης από το ενημερωτικό site Πρώτο Βιολί.

Διήμερο για την αποδόμηση των στερεοτύπων του φύλου και ενάντια στην κουλτούρα του βιασμού

Δελτίο τύπου Ανοιχτής Πρωτοβουλίας για ένα αυτό-οργανωμένο Thessaloniki Pride 
Λάρισα, Δράμα, ΑΠΘ, Ίστανμπουλ. 4 περιστατικά βιασμού cis* και trans γυναικών μέσα στο τρομακτικά σύντομο διάστημα των τελευταίων 3 μηνών. Και πόσα ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας... Δεν αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα, αλλά μερικούς μόνο κρίκους στην αλυσίδα της κουλτούρας του βιασμού, η οποία καλλιεργείται στο γόνιμο γι' αυτήν έδαφος της πατριαρχίας που επικρατεί στην κοινωνία.

Μια υπέροχη βραδιά με τους "Παίονες" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''
Μια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, διοργανώνοντας ένα παραδοσιακό γλέντι στο ξενοδοχείο Παρυφές. Ο κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα χόρεψε χορούς της Μακεδονίας και όχι μόνο, υπό τους ήχους των φημισμένων χάλκινων της Γουμένισσας.

Φοροδιαφυγή: Το ΕΚ στηρίζει την αυτόματη ανταλλαγή τραπεζικών δεδομένων

Στον απόηχο των πρόσφατων σκανδάλων φοροδιαφυγής, συμπεριλαμβανομένου του σκανδάλου των «Panama Papers», το ΕΚ στήριξε τη θέση του Συμβουλίου, δίνοντας το πράσινο φως με 590 ψήφους υπέρ, 32 κατά και 64 αποχές, στη νέα οδηγία που θα επιτρέπει στις ευρωπαϊκές φορολογικές αρχές να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τους κατόχους τραπεζικών λογαριασμών.

Εγκληματική οργάνωση στο Βόλο, εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα, εγκληματική οργάνωση, η οποία εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες.
Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-11-2016) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βόλο, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, μέλη της σπείρας.

Χαλκιδική: 73χρονος παρέσυρε και σκότωσε 68χρονο

Χθες (21-11-2016) την 12.45 ώρα σε δασική περιοχή της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, κατά την εκτέλεση εργασιών διάνοιξης χώρου, μηχάνημα έργων που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 68χρονο ημεδαπό που εργαζόταν στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου. 

Η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η παγκόσμια κοινότητα δεσμεύτηκε να προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών, με την υιοθέτηση της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, στις 20 Νοεμβρίου 1989. Από τότε η 20η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού. 

Ημαθία: Τσάκωσαν πατέρα και γιο για 14 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ανδρών, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην Ημαθία.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, πατέρα και γιο ηλικίας 77 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Κιλκίς: Σεμινάρια αυτογνωσίας με θέμα "Μεταμοφώστε τη ζωή σας"

Σεμινάρια αυτογνωσίας με θέμα "Μεταμοφώστε τη ζωή σας" διοργανώνει η ψυχολόγος ΣΟΦΙΑ ΔΑΤΣΗ στο γραφείο της 21 Ιουνίου 65 στο Κιλκίς.
Θα αναλυθούν με ασκήσεις θέματα όπως η επικοινωνία, οι σχέσεις, η αυτοπεποίθηση, τα όρια, η διεκδίκηση, ο θυμός, ψυχοσωματικά προβλήματα και άλλα.

Πρόταση δημιουργίας «Ιστορικού Μουσείου Δοϊράνης»

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Καπναποθήκη «Αυστροελληνικής» συνάντηση συνεργασίας με θέμα: «Πρόταση δημιουργίας «Ιστορικού Μουσείου Δοϊράνης» στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του εκπαιδευτικού Δικτύου Τοπικής Ιστορίας: «Το Κιλκίς στην τροχιά του χρόνου».

Θεσσαλονίκη: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο club του Μύλου

Η kazandb παρουσιάζει τον
ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΟ MYLOS CLUB

Βιωματικά Εργαστήρια με τίτλο: «Μη λεκτική επικοινωνία στην καθημερινή ζωή και την εκπαιδευτική διαδικασία»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τις Σχολικές Συμβούλους Ελένη Κάρτσακα, Σχολική Σύμβουλο Καλλιτεχνικών και Γιαννούλα Κερκινοπούλου, Σχολική Σύμβουλο Γερμανικής, προγραμματίζει να διοργανώσει δύο τρίωρα Βιωματικά Εργαστήρια με τίτλο: «Μη λεκτική επικοινωνία στην καθημερινή ζωή και την εκπαιδευτική διαδικασία» την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στο Κιλκίς και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στην Παιονία (Αξιούπολη) και ώρες 11.30 π.μ. - 14.30.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας την Πέμπτη 24 Νοεμβίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 24η Νοεμβρίου 2016 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: