Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συμμορία έκλεβε οχήματα τα έσφαζε και τα πωλούσε για ανταλλακτικά

Στα ίχνη και στη συνακόλουθη εξάρθρωση συμμορίας ημεδαπών, η οποία ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και στη μεταπώληση αυτούσιων ή μερών τους ως ανταλλακτικά, οδήγησε η συστηματική και πολύμηνη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διάλεξη στα Γιαννιτσά, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερωτική διάλεξη στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Νέο νόμισμα των 2 € θα απεικονίζει τον Γορτύνιο Δημήτρη Μητρόπουλο!

Πηγή: www.kalimera-arkadia.gr
Με Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και φέρνει στη δημοσιότητα το «Καλημέρα Αρκαδία» τίθενται σε κυκλοφορία νέα αναμνηστικά μεταλλικά κέρματα κυκλοφορίας των 2€, σε δύο παραστάσεις, με θέμα τα: α) «120 χρόνια από τη γέννηση του Δημήτρη Μητρόπουλου» και β) «150 χρόνια από την πυρπόληση της Μονής Αρκαδίου».

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (29-11-2016, 19:00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Σιωνίδης: "Απαράδεκτη η ταλαιπωρία των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού"

Δελτίο τύπου
Κώστα Σιωνίδη
Στην απαράδεκτη ταλαιπωρία που υφίστανται τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού από την προβληματική λειτουργία των Αγροτικών Ιατρείων εστίασε, στην προ ημερησίας διάταξης τοποθέτηση του, ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2016, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, όπως έχει καθιερωθεί η 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και πιο στενές. Έτσι για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσκαλέσει την Ακαδημία του Αλέξανδρου στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που θα συμμετέχουν οι ισχυρότερες Ακαδημίες του Δικτύου.

Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών: Αίας Κιλκίς vs AΣΚ Λαγκαδά


Έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την έναρξη του προγράμματος ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας.

Πολλές και καλές οι εμπειρίες από Ξάνθη-Κομοτηνή για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ..ποδοσφαιρική εκδρομή σε Ξάνθη και Κομοτηνή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η Ακαδημία συμμετείχε με 3 ηλικιακά τμήματα, με την Ίντερ στα τζούνιορ και (2) προπαιδικά, τον Άγιαξ στους 2004 και τη Ρεάλ στους 2005. 

Ελπίδες Κιλκίς – Στερναϊκός 4-2 - Κακή εμφάνιση αλλά νίκη για τις Ελπίδες

Σε παιχνίδι της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας οι μικρότεροι ηλικιακή ομάδα της πόλης, οι Ελπίδες Κιλκίς, νίκησαν χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο αυτή τη φορά, με 4-2  την αντίστοιχη του Στερναϊκού Μ. Στέρνας. 

2η Διήμερη Περιφερειακή Έκθεση Επιχειρήσεων στη Στρώμνιτα

Σε συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η 2η διήμερη Έκθεση στη Στρώμνιτσα στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2016.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Συζητώντας θέματα-ταμπού (Γενοκτονία, Ολοκαύτωμα, φαινόμενο της Άρνησης,) στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Του Βλάση Αγτζίδη
Κάποια από τα ζητήματα που προκαλούν έως σήμερα αντιφατικά συναισθήματα και για τα οποία δεν υπάρχει μια ενιαία αντίληψη, ούτε κοινά συμφωνημένο αφήγημα , είναι αυτά που αφορούν τις πολιτικές Γενοκτονίες που ακολουθήθηκαν κατά τον 20ο αιώνα. Αρκετές φορές η δημόσια ζωή έγινε μάρτυρας σκληρών αντιπαραθέσεων για τα ζητήματα αυτά. 

Θέση εργασίας στην Αξιούπολη (29/11/2016)


Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Κοτζά Ντερέ στο Νομό Κιλκίς, ζητά να προσλάβει υποψήφια ως Υπάλληλο Γενικών Καθηκόντων.
Δείτε ΕΔΩ