Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς,
Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου στις 17:30μ.μ., στο χώρο του Λυκείου με θέματα:

Αυτοί είναι οι 145 κατηγορούμενοι του καρτέλ που είχε γεμίσει με ναρκωτικά την Αθήνα (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εκατόν σαράντα πέντε (145) ατόμων, κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 26/11/2016, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΥΠ. ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: ΤΣΟΥΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠ. ΤΥΠΟΥ: ΜΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SOS - Πετάξτε από το σπίτι σας αυτά τα ελαιόλαδα

Ο ΕΦΕΤ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε διάφορα δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ή μη ασφαλών ελαιολάδων. 

To χριστουγεννιάτικο δέντρο του στόλισε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (Video)


Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016.

Σέρρες: 51χρονος οδηγός φορτηγού παρέσυρε και σκότωσε 82χρονο ποδηλάτη

Χθες (2-12-2016) το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής Οδού Σερρών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, 82χρονος ημεδαπός που επέβαινε σε ποδήλατο, παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ακολουθούσε την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 26χρονο απατεώνα

Έπειτα από καταγγελία 31χρονου ημεδαπού, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού για απάτη. Ειδικότερα, χθες (02-12-2016) το πρωί ο προαναφερόμενος κατόπιν συνάντησης που είχε με τον 31χρονο σε περιοχή του Κιλκίς, τον έπεισε και του παρέδωσε, το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ για υποτιθέμενη αγορά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Αριστοτέλη, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το Σάββατο 26.11.2016, σε αίθουσα της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, παρουσιάστηκε με επιτυχία από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς η εργασία τους με θέμα: 

Κιλκίς: Εγκαίνια Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "ΒηματίΖΩ"


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Αγίους Τόπους

Προσκυνηματική εκδρομή στα Ιεροσόλυμα και τους Αγίους Τόπους διοργανώνει η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς από 5 έως 13 Φεβρουαρίου 2017.

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Παιχνίδια μπάσκετ για όλους"


Κιλκίς: "Δάγκουλας ο δράκος της Θεσσαλονίκης"

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητά ιδιώτες συνεργάτες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ), για τις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές έρευνες (περιόδου Ιανουαρίου- Αυγούστου 2017), να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την 24η ώρα της 18ης Δεκεμβρίου 2016. Το Μητρώο αυτό που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει για οκτώ (8) μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο 2017.

Για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ: Ποντιακό και λαϊκό γλέντι στην Κορομηλιά Κιλκίς


Σε Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών για όλες τις ηλικίες στο γήπεδο της Πολίχνης Θεσσαλονίκης. Την διοργάνωση πραγματοποίησε ο η Ε.Ο.Π.Τ.