Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

"Σας ευχαριστούμε θερμά κύριοι Βεργίδη, Θωμαϊδη, Γιαννόπουλε και κυρία Καραμισάκη"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Θωμαϊδη Παύλο, κ. Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο και κ. Καραμισάκη Μιχαλία για την ηθική και υλική συμπαράσταση στον Σύλλογό μας.

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Πέλλας (Φωτογραφίες)

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού συμμετείχε στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Θέατρο της Πέλλας.

Μπάσκετ: Ατρόμητοι - Α.Σ. Κολινδρός 66-38

Για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ, στο Κλειστό του Καμπάνη οι Ατρόμητοι μετά την πρώτη περίοδο, αποδίδοντας καλό μπάσκετ κέρδισαν άνετα, κάνοντας έτσι την πρώτη τους νίκη.

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τον "Άθλο" Κιλκίς


Πανεργατική 24ωρη Απεργία Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπροστά στις απαιτήσεις και τις πιέσεις των Ευρωπαίων για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης και σε πλήρη συμφωνία με δανειστές, ΣΕΒ και τους υπόλοιπους εργοδοτικούς φορείς, ετοιμάζει νέο γύρο λεηλασίας και αντεργατικών μέτρων.

Η Φώφη Γεννηματά στο Κιλκίς, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016



Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία στο Ν.Κιλκίς .

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Sugar Factory στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Οι Sugar Factory επιστρέφουν μετά από τέσσερα χρόνια στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, αυτήν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:30. Θα παρουσιάσουν ένα οπτικό-ακουστικό σετ στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας. 

Έμεινε στο μηδέν ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Ισόπαλος για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα αναδείχτηκε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα μετά το 0-0 με την Δόξα Βαπτιστή. Αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε να βρει δίχτυα κάτι που συμβαίνει για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Φιλικός αγώνας Βόλεϊ των Προ-παγκορασίδων του Αίαντα Κιλκίς με την Athletico Volleyball στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την ευκαιρία να πατήσουν σανίδι γηπέδου και να βιώσουν τα πλούσια συναισθήματα ενός αγώνα Βόλεϊ έδωσαν σήμερα Κυριακή 4/12/2016 στις νεαρές τους αθλήτριες ο ΑΙΑΝΤΑΣ και η ATHLETICO VOLLEYBALL, στον Ατέρμονα.

Αγώνες εκτός ...των τειχών για τους μικρούς αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Αγώνες όμως έδωσαν οι μικροί αθλητές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς και εκτός ...των τειχών. Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ φιλοξένησαν με απόλυτη οργάνωση και επιτυχία σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν τα εξής τμήματα της Ακαδημίας:

Ελπίδες Κιλκίς – Ερμής Τερπύλου 2-1: Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα, στην μικρότερη ηλικιακά ομάδα του Κιλκίς, τις Ελπίδες και τον Ερμή Τερπύλου που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη επικράτησαν του ισχυρού τους αντιπάλου πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. 

Σημαντικά φιλικά παιχνίδια των μικρών αθλητών του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ο προγραμματισμός και η εφαρμογή του ετήσιου πλάνου φιλικών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές της έδωσαν σημαντικά φιλικά παιχνίδια και μετέτρεψαν τα παιχνίδια σε πραγματική γιορτή.

Ήττα με παράπονα για τις γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς έχασε με 3-2 στην Κατερίνη από τις Νεφέλες. Ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με την ομάδα μας να στέκεται εξαιρετικά, και να έχει δικαίως παράπονα.

Τα μυστικά της... γαλοπούλας

Έτοιμες να «κατακτήσουν» για μία ακόμη χρονιά τους Έλληνες καταναλωτές είναι οι ξακουστές -για την γεύση και την ποιότητά τους- γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημιουργεί την Πολιτιστική Διαδρομή, τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο ευρωπαϊκό έργο «Πολιτιστικές Διαδρομές ως Επενδύσεις για Ανάπτυξη και Απασχόληση – Cult-RinG», ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Δύο νίκες για την ανδρική και εφηβική ομάδα και μία ήττα για τους παίδες του Αετού Κιλκίς

Για την 5η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ νίκησε εντός έδρας την ομάδα του ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Τριήμερη εκδρομή των Συνταξιούχων του Δημοσίου Κιλκίς, στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου νομού Κιλκίς
Στην πρωτεύουσα της χώρας βρεθήκαμε για τρεις μέρες στις 11 -12 και 13 Νοεμβρίου οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Νομού Κιλκίς.

Εγκαίνια της ολοκληρωμένης «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Κιλκίς»

Τα εγκαίνια της ολοκληρωμένης «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Κιλκίς», που υλοποιήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε χτες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Όλοι στην Απεργία την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου"

Κάλεσμα Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων σε καλεί στη μάχη να οργανωθείς και να παλέψεις για το δικαίωμα σου στην ζωή και τη δουλειά. Για την ανεργία δεν φταίνε οι άνεργοι. Για την κακοπληρωμένη δουλειά δεν φταίνε οι εργαζόμενοι. Ο αγώνας μας είναι κοινός.

Η Κιλκισιώτισσα ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου σε επιστημονική διημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Στην 2η Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt παρουσιάστηκε η δράση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς από την ψυχολόγο και επιστημονικά υπεύθυνη της Σχολής Έλλη Φρεγγίδου. 

«Πρόσφυγες: Μετεγκατάσταση στην ΕΕ και όχι μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα

Γράφει ο Νότης Μαριάς
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Θεσμών Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τους τελευταίους μήνες λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα μία νέα πράξη στο έργο του προσφυγικού δράματος. Η πρώτη πράξη χαρακτηρίστηκε από την αθρόα εισροή πληθυσμών και την πρόχειρη αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης που αφενός μεν οδήγησε πολλές περιοχές στα νησιά του Αιγαίου να βιώσουν μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση και αφετέρου ανέχθηκε τον εγκλωβισμό 60 χιλιάδων και πλέον προσφύγων στην χώρα μας εκ των οποίων το 48% είναι παιδιά (Agence Europe 2/12/2016). 

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον αγροτικό πληθυσμό ανοίγει από την ερχόμενη Τετάρτη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών».

“Thessaloniki Hip Hop Festival 2016” στο Principal Club Theater

Η μεγαλύτερη γιορτή της Hip Hop Κουλτούρας, το “Thessaloniki Hip Hop Festival 2016”, γνωστό στους φίλους και ως THHF, συνεχίζει να δίνει ρυθμό και χρώμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για 14η συνεχόμενη χρονιά, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater (στον πολυχώρο του Μύλου).

Η ακαδημία handball Πόντιοι Κιλκίς σε τουρνουά αγάπης στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Ποντίων Κιλκίς
Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η ακαδημία handball  Πόντιοι Κιλκίς έλαβε μέρος με 34 παιδιά στο τουρνουά αγάπης που διοργανώνει η ΕΣΧΘ και οι δήμοι Νεαπόλεως - Συκεών για παιδιά των ηλιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β και Μίνι. Η ακαδημία συμμετείχε με 17 παιδία σε κάθε κατηγορία υπό την επίβλεψη των Προπονητών Κωστόπουλου Γεώργιου και Βαλή Κωνσταντίνου και του Υπευθύνου των ακαδημιών Κωστόπουλου Κωσταντίνου.

Η παράσταση “Οι μαγικοί μάγειρες” στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Με την υπέροχη παράσταση του State Puppet Theatre από τη Varna της Βουλγαρίας με τίτλο “Οι μαγικοί μάγειρες” ξεκινούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς στις 7 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 09:00, 11:00 και 19:00 .

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το βιβλιοπωλείο Επιλογές και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Ο Απερίσκεπτος Πλοηγός». Θα προλογίσει η φιλόλογος Εύη Παναγοπούλου - Κατσαβάκη και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δράση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι μια εθελοντική Κίνηση χιλιάδων νέων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Μία από τις θεμελιώδεις αρχές που πιστεύουν και υπηρετούν οι Πρόσκοποι είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο. 

Το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Κατά τις αρχαιρεσίες της 13ης Νοεμβρίου 2016 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εξελέγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους φαρμακοποιούς:

ΠΑΟΚ καλεί Αλέξανδρο Κιλκίς

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και πιο στενές. Έτσι για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσκαλέσει την Ακαδημία του Αλέξανδρου στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που θα συμμετέχουν οι ισχυρότερες Ακαδημίες του Δικτύου.

Πετυχημένο το 26ο ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Δελτίο Τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Την 29 -11-2016 ως και την 01-12-2016 πραγματοποιήθηκε το 26 συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στο Καρπενήσι όπου έδωσαν το παρόν αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς, θέτοντας προβληματισμούς καταθέτοντας προτάσεις και έχοντας την ιδιαίτερη τιμή ο αντιπρόσωπος της στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος να εκλεχθεί ως γραμματέας του συνεδρίου από την συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων.

Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας στο Αμαράντε της Πορτογαλίας

Για 4η συνεχή χρονιά το You in Europe έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό οργανισμό Aventura Marao Club Amarante αναζητεί 1 εθελοντή 18-25 ετών για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS για ένα χρόνο, από τις 2 Φεβρουαρίου 2017 έως 1 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην πανέμορφη πόλη Αμαράντε, μισή ώρα μακριά από το Πόρτο.

Από 7 Δεκεμβρίου 2016 οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για 52 προσλήψεις στην ΓΓΔΕ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/18-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

Αίας Κιλκίς vs Αρχέλαος Κατερίνης, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016