Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Βόμβα από ΔΝΤ: «Ανοίξτε τα μαγαζιά όλες τις Κυριακές»

«Βόμβα» από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, καθώς αιφνιδιαστικά και με την αποστολή ενός email άνοιξε θέμα πλήρους απελευθέρωσης της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων.

Η Hip-Hop κοινότητα είναι και φέτος δίπλα στους πρόσφυγες

Στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο 14ο Thessaloniki Hip Hop Festival, γνωστό και ως THHF, θα γίνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που μένουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κάλεσμα ΓΕΝΟΠ στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ

Συμμετοχή – κάλεσμα της ΓΕΝΟΠ στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
Ο αγώνας των εργαζόμενων προκειμένου να αποδεσμευτούν από τον κυβερνητικό- μνημονιακό ζυγό που έχει λάβει βάρβαρα και πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά, δε μπορεί παρά να συνεχιστεί και να εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από: ενότητα, ομοψυχία, δυναμισμό.

Θεσσαλονίκη: Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Mylos Club


Η kazandb παρουσιάζει την Φωτεινή Βελεσιώτου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Mylos Club. Σε κάθε συναυλία της μας τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. 

Η σουρεαλιστική παράσταση “Από μια κλωστή...” στο Συνεδριακό Κιλκίς

Με την ευφάνταστη και μαζί σουρεαλιστική παράσταση του Di Filippo Marionette με τίτλο “Hanging by a Thread” – “ Από μια κλωστή.....” συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 09:00, 11:00 και 19:00.

Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (07-12-2016) πρώτες πρωινές ώρες, στο 98ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Φλώρινας, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και Δ.Χ.Φ. οχήματος που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

SOS: Μαζέψτε τα προτού να είναι αργά!

Επιστολή απόγνωσης αναγνώστη της Γνώμης προς τον δήμο Κιλκίς
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπηρεσία σας και σας ενημέρωσα για το θέμα των αδέσποτων σκυλιών στο χωριό Βαπτιστή σας ενημερώνω και γραπτώς.

Ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ από τον Στάθη Παπαδόπουλο και την οικογένειά του

Υπογράφει ο Ευστάθιος Παπαδόπουλος και η οικογένεια του
Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εσάς που βοηθήσατε στην ταχύτερη ανάρρωσή μου. Αρχικά το πυροσβεστικό σώμα Κιλκίς που κατάφερε να βγάλει εις πέρας και να σβήσει την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της 12 Οκτωβρίου στην επιχείρησή μας. 

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Puppets come to life” από την ομάδα “ΦωτοΤέχνις”

Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, από τις 9 έως τις 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Puppets come to life” από την ομάδα “ΦωτοΤέχνις”.

Εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς συμμετέχει για δεύτερη χρόνια στην πανελλήνια προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία στη χώρα μας που πραγματοποιείται από τον όμιλο ΣΚΑΙ, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε με τίτλο «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα». 

Κιλκίς: Ενημερωτικές δράσεις Αγωγής και Προαγωγής Υγείας για μαθητές

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τα Γραφεία Σχολικών Συμβούλων, Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" θα υλοποιήσει το διάστημα Δεκέμβριο 2016 έως Μάιο 2017 πιστοποιημένες ενημερωτικές δράσεις Αγωγής και Προαγωγής Υγείας (Φ.20.1/197987/Δ2/21-11-2016/ΥΠ.Π.Ε.Θ./Διεύθυνση Σπουδών) που απευθύνονται σε μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Θα ακουστεί δυνατότερα!

Η έκθεση Music World Expo θα αποτελέσει και το 2017 τη μεγάλη γιορτή της Μουσικής και της Τεχνολογίας της. Ραντεβού στο Ζάππειο 19-21 Μαΐου 2017.

Ο "Καραγιάνης" Ευρωπού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφάλειας

Δελτίο τύπου
Παλαιστικού
Συλλόγου
Καραγιάννης
Ευρωπού
Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφάλειας με συνδιοργανωτές την ελληνική ομοσπονδία πάλης και την αεροπορία. Τόπος διεξαγωγής ήταν η σχολή Ικάρων στο Τατόι.