Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ερώτηση ΚΚΕ για το κτιριακό πρόβλημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ στις 15/12/2016 σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα που προέκυψε στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. 
Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών 
Το 2ο ΕΠΑΛ του Κιλκίς, με εκατοντάδες μαθητές λειτουργούσε επί 10 τουλάχιστον χρόνια χωρίς εγγύηση στατικής επάρκειας. Αυτό σε μια περιοχή που δοκιμάζεται συχνά από τον Εγκέλαδο και παρότι, ήδη από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας, υπήρξε μελέτη και πρόταση για έργα στατικής ενίσχυσης του κτηρίου προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Φιλικός αγώνας Κιλκισιακού με Αγροτικό Αστέρα

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζει τις εξορμήσεις της, και τη Κυριακή θα μεταβεί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης για φιλικούς αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα.
Θα λάβουν μέρος δύο ομάδες για όλα τα τμήματα, με την αποστολή να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Επίσης ήδη υπάρχουν κλεισμένα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη περίοδο των εορτών.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε το Healthy Cooking του Kinesis–Gym και του Τρανταμέντο

Δελτίο τύπου  Kinesis – Gym Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Healthy Cooking που διοργάνωσε το γυμναστήριο μας Kinesis – Gym σε συνεργασία με το εστιατόριο Τρανταμέντο.

Πάει για δωδέκατη νίκη ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Α.Ε. Πολυκάστρου είναι ο Κιλκισιακός που ολοκλήρωσε πριν από λίγο τη προετοιμασία του.

Η εκδήλωση αριστούργημα στο Κιλκίς, που δεν πρέπει να χάσετε

Σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις συνηθίζεται την περίοδο των Χριστουγέννων να πραγματοποιούνται εορταστικές συναυλίες που περιλαμβάνουν αριστουργήματα του κλασικού αλλά και του σύγχρονου ρεπερτορίου. 

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Κάρτα αγρότη και από την Eurobank

Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση του τραπεζικού προϊόντος «Κάρτα του Αγρότη / Agro-carta» υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 80 μονίμων στην ΕΥΑΘ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 93 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Χονδροματίδης: «Ουαί υμίν... υποκριτές»

Ανοιχτή επιστολή προς τους εκπροσώπους των καθηγητών του Νομού Κιλκίς
Υπογράφει ο Αναστάσιος Χονδροματίδης
Διευθυντής 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς
"Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Νομού Κιλκίς
Γνωρίζω ότι απευθύνομαι «εις ώτα μη ακουόντων » ωστόσο νοιώθω την ανάγκη να δημοσιοποιήσω τις απόψεις μου σχετικά με τη λειτουργία του συνδικαλιστικού μου φορέα, της ΕΛΜΕ Νομού Κιλκίς. 

Ο Άθλος Κιλκίς στον αγώνα τρεξίματος "Ενιπέας" στο Λιτόχωρο

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο Πιερίας πραγματοποιήθηκε ο 11ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας. Αγώνας τρεξίματος 22,5 χιλιομέτρων εκ των οποίων τα 19 σε μονοπάτια με θετική υψομετρική διαφορά 1650 μέτρων.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς



Δημόσια Tακτική – Προγραμματισμένη Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 19 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Πέμπτη 15/12/2016, 3:00 μ.μ.)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 37/2016) και ισχύει από σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 ως και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, θα σημειωθεί βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες σήμερα Πέμπτη (15/12/2016) με χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε ορεινά- ημιορεινά καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας


Τακτική συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 20η Δεκεμβρίου 2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αυτό είναι το νέο συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Αναδείχτηκε το νέο συντονιστικό όργανο της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς μετά από εκλογές του έγιναν το προηγούμενο Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου.
Εκλέχτηκαν οι: Δρίνιας Βαγγέλης, Καπνίδης Αναστάσιος, Νότας Γιώργος, Παπαδοπούλου Παρθένα (Νόπη),Ριζάκη Άννα και αναπληρωματικό μέλος ο Λουπεΐδης Δημήτριος.

Ευχές από την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά


Μπαγκατουρίδης: "Τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια"

Υπογράφει ο Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Η οριακή πλειοψηφία της απόφασης του ΔΣ του σωματείου του νοσοκομείου Κιλκίς καταδεικνύει την σκοπιμότητα και τις προθέσεις από τους χειροκροτητές του παλαιού συστήματος.

Σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα συμμετέχει ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε ένα ακόμα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα συμμετάσχει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18 Δεκεμβρίου). Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο θα αγωνιστούν τα ΜΠΑΜΠΙΝΙ Α1 ενώ την Κυριακή οι προτζούνιορ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων των δύο ημερών θα ανακοινωθεί σύντομα από τους διοργανωτές.

Σειρά φιλικών παιχνιδιών για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Άλλη μια σειρά φιλικών παιχνιδιών προβλέπει ο Ετήσιος Προγραμματισμός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς για το προσεχές σαββατοκύριακο.
Η αποστολή, που θα περιλαμβάνει συνολικά 8 αγωνιστικά τμήματα, θα αναχωρήσει με δυο λεωφορεία από τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου στις 08.30 το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου.

Take Five Art Cafe Kilkis: ‎Acoustic Live with Georgia

Κέντρα “Φιλοξενίας” Προσφύγων ή η διαιώνιση της έκτακτης ανάγκης

Υπογράφει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
Έχει ήδη παρέλθει περισσότερο από ένα εξάμηνο από το οριστικό κι ολοκληρωτικό κλείσιμο του «βαλκανικού δρόμου», από τη συμφωνία για το προσφυγικό μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, τη δημιουργία των hot spots στα νησιά, την εκκένωση της Ειδομένης και την έκτακτη και υποχρεωτική μεταφορά των ανθρώπων που είχαν παραμείνει εκεί στους λεγόμενους χώρους φιλοξενίας.

Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Όπερας με την Βάσω Βαϊούλη


Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και πολιτισμού της Π.Κ.Μ. διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες Αγγέλων 2»  την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00  στη σκηνή του Κ.Θ.Β.Ε «Σωκράτης Καραντινός», στη Μονή Λαζαριστών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων στις Στρατολογικές Υπηρεσίες γεννηθέντων το έτος 1999

Σας γνωρίζουμε, ότι σύμφωνα με τα σχετικά, οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2020 (γεννημένοι το έτος 1999), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017 (02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου) στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τον στολισμό του δέντρου της βιβλιοθήκης και ζωγραφική, θα ξεκινήσουν και φέτος την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Τα οστά των Γενοκτονημένων Ελλήνων για «βιομηχανική χρήση»

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Αυτές τις ημέρες του Δεκεμβρίου του 1924 γραφόταν μία από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Ιωνίας, του Πόντου, της Καππαδοκίας, δεκαπέντε μήνες μετά από το μαύρο Σεπτέμβριο του 1922. 

Κιλκίς: Έναρξη έκθεσης χειροποίητου πλεκτού κοσμήματος «Πλεκτικής κόσμημα…» (Video)


Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης πλεκτού χειροποίητου κοσμήματος της Πάολας Χαραλαμπίδου με τίτλο «Πλεκτικής κόσμημα…».