Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Σχολικά κτίρια του Κιλκίς μετά από σεισμό

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε σεισμούς στο Κιλκίς μεγέθους άνω των 4 Ρίχτερ. Από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς γίνονται έλεγχοι στα σχολικά κτίρια του νομού. Αποτέλεσμα των ελέγχων (Δεκέμβριος -2016), μέχρι στιγμής είναι: 

Ευχές από τον πολιτευτή Ν.Δ. Σούλη Καζαντζίδη


Αθήνα: Εκδήλωση για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2016, των Νάντια Μουράντ και Λαμίγια Χατζι Μπασάρ

Εκδήλωση
για το
Βραβείο Ζαχάρωφ 2016
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.00
Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Αμαλίας 8 – Σύνταγμα (είσοδος Ξενοφώντος 2)

H κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία - Συμβουλές για πεζούς και οδηγούς

16 Δεκεμβρίου 2016,
Ώρα: 20.45
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Cafe-Bistro Τρυποκάρυδος: Μια μεγάλη βράβευση που τιμά το Κιλκίς !

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Μια μεγάλη βραδιά για το Κιλκίς ήταν η 13η Δεκεμβρίου 2016 ! Διότι ανάμεσα σε ηχηρά ονόματα του χώρου της εστίασης οι οποίοι βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ήταν και μια Κιλκισιώτικη επιχείρηση το Cafe-Bistro Τρυποκάρυδος!

Θεσσαλονίκη: Η Ευριδίκη στη Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα

Η Ευρυδίκη μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, επιστρέφει και πάλι στη Μαύρη Τρύπα (Λαδάδικα), την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, με ανανεωμένη διάθεση και πρόγραμμα, αλλά και με το καινούργιο της τραγούδι “ΠΑΓΟΣ”, σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη, που κυκλοφόρησε λίγο πριν το καλοκαίρι.

Επικίνδυνες εξελίξεις για το μέλλον των Νηπιαγωγείων, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Κιλκίς
Από 1 ως 3 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων της Ελλάδας). 
Με πρόταση της πλειοψηφίας (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ), αλλά και με την ανοχή και την συναίνεση των εκλεγμένων δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε απαράδεκτη απόφαση – πρόταση προς την κυβέρνηση που αφορά και στα Νηπιαγωγεία.

"Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που υποφέρουν"

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης μαζί με το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση «Καρυπίδης» (πρώην Αρβανιτίδης), το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Ομίλου Μαρινόπουλος στην Β. Ελλάδα και το Σωματείο Εργαζομένων Praktiker Hellas-παράρτημα Θεσσαλονίκης, στηρίζουν την πρωτοβουλία του Π.Α.ΜΕ για οργάνωση της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη και ώρα 6 μ.μ.

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από Δευτέρα 19 μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Στάδιο Ευκαρπίας: Ελπίδες Κιλκίς – Ε.Π.Σ. Κιλκίς (Νέων) 1 - 2

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Φιλικό παιχνίδι, των 2Χ35’/ημίχρονο, ανάμεσα στην Β´ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς και την μεικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Κιλκίς διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο στάδιο της Ευκαρπίας. 

Μπαίνουν σε εφαρμογή οι δράσεις κατάρτισης για νέους γεωργούς

Το ΥΠΑΑΤ έχοντας ως προτεραιότητά του τη στήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης για τη βελτίωση και προσαρμογή των δεξιοτήτων των απασχολούμενων στον γεωργικό τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία), ιδιαίτερα των νέων γεωργών οι οποίοι είναι πιο ευέλικτοι και δεκτικοί στη χρήση νέων τεχνολογιών, στην εισαγωγή της καινοτομίας και στην ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου, προχώρησε στην έκδοση του θεσμικού πλαισίου για το Μέτρο της Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης του ΠΑΑ 2014-2020.

Η ισότητα των φύλων στη συμφιλίωση επαγγελματικής - οικογενειακής/ιδιωτικής ζωής

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Ισότητα των Φύλων στο Εργατικό Δυναμικό:

Εάν χάσουμε την Κύπρο πειράζει;

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο Ιωάννης Πασαλίδης, εκ Σάντας του Πόντου, πρόεδρος της ΕΔΑ μιλώντας στη Βουλή των Ελλήνων το 1956, αναφερόμενος στους προπαγανδιστές της τότε λύσης που έφερε την Τουρκοποίηση της Κύπρου είπε πως « οι δούλοι δεν μπορούν ούτε να υπερασπιστούν, ούτε και να ελευθερώσουν τους σκλάβους».

Ευχές από τον Πρόεδρο Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕ - ΟΤΑ


Οι Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς χορεύουν



Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 στο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» (1ο χιλιόμετρο Κιλκίς - Αργυρούπολης), θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς.

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο

Κλιμακώνονται τα προγράμματα ασφάλειας και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ανταπόκρισης στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Τατίδης: "Η κ. Βλάχου βάζει τάξη στο νοσοκομείο Κιλκίς, αλλά έτσι ξεβολεύονται κάποιοι"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Συμφωνώ με την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κιλκίς. Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στο νοσοκομείο του Κιλκίς, εδώ και λίγους μήνες που έχει έρθει η νέα Διοικητής του νοσοκομείου, κυρία Βλάχου. Η τοποθέτηση είναι εσκεμμένη για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου, αφού έχει μηδενικές γνώσεις στα νοσοκομεία, μόνο δεκαπέντε χρόνια, τι να μάθεις μέσα σε δεκαπέντε χρόνια, στο ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ –ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ.

Επίσκεψη του Κουκλοθεάτρου Κιλκίς στο Γηροκομείο

Δελτίο τύπου
Δήμου Κιλκίς
Μια μοναδική εμπειρία ζήσαμε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στους χώρους του Γηροκομείου Κιλκίς.  Ο φιλοξενούμενος μαριονετίστας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς, Hakan Arisoy παρουσίασε με χαρά, αμισθί, την παράσταση του “Ο χορός των μαριονετών”, παράσταση με την οποία έγινε η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, στα “μεγάλα” παιδιά του Γηροκομείου Κιλκίς καθώς και στο προσωπικό του.

Πλούσιο πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο στον Ατέρμονα θα αγωνισθεί το τμήμα μπαμπίνι Α1 (2010) στις 16.15 με προπονητή τον κ. Τσακιρίδη.

Πολύκαστρο: Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον σύλλογο "Ευκράντη"


Τους ρώτησαν που βρήκαν τις μπαταρίες και δεν ήξεραν

Συνελήφθησαν χθες (15-12-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 40 και 46 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν διαπιστώθηκε να κατέχουν 3 μπαταρίες αυτοκινήτων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. 

Της είπαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ, μπήκαν στο σπίτι και την λήστεψαν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου απάτη σε βάρος 70χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Πιερίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου ημεδαπού και του συνεργού του. 

Ένεση ρευστότητας 932 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς 622.000 αγροτών

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ανέφερε τα εξής: «Πιστώθηκαν σήμερα στους λογαριασμούς 622 χιλιάδων αγροτών, συνολικά 932 εκατ. ευρώ του υπολοίπου της βασικής ενίσχυσης και της πράσινης ενίσχυσης.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών της Μητρόπολης Κιλκίς

Τι απαντά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς στην καταγγελία του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων

Υπογράφει
η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Γενικού
Νοσοκομείου Κιλκίς
Σε απάντηση Αναφοράς - Καταγγελίας του Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς που δημοσιεύθηκε στον τύπο στις 14 και 15 Δεκεμβρίου και προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας για τις υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας των χώρων του Νοσοκομείου, σας παραθέτουμε τα κάτωθι:

Θεσσαλονίκη: «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης» από το Ωδείο Βορείου Ελλάδος

Το Ωδείο Βορείου Ελλάδος διοργανώνει και φέτος τη «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. με συνδιοργάνωση  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αν/τος Τομέα Κοινωνικής Συνοχής,  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, της Πολιτείας Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ευχές από Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας


Έκθεση χειροποίητου πλεκτού κοσμήματος - Στην ΤΕΧΝΗ «Πλεκτικής κόσμημα…»

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης πλεκτού χειροποίητου κοσμήματος της Πάολας Χαραλαμπίδου με τίτλο «Πλεκτικής κόσμημα…».
Δείτε ΕΔΩ