Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Καθηγητές 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς: "Κινδυνεύει η ζωή μαθητών και εκπαιδευτικών"

Ψήφισμα Συλλόγου Διδασκόντων 2ου ΕΠΑ.Λ. ΚΙΛΚΙΣ
"Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την επί εξαετίας έκθεση σε κίνδυνο του ανθρώπινου δυναμικού της σχολικής μονάδας, της ζωής αμφότερων των μαθητών και των εκπαιδευτικών, και ζητεί, κατά πρώτον, τον άμεσο έλεγχο της στατικότητας των κτηρίων του σχολικού συγκροτήματος, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 12242/14-12-2016 έγγραφο του Οργανισμού «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» και, κατά δεύτερον, την αναζήτηση και απόδοση ενδεχόμενων ευθυνών. 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, αγώνας Κυπέλλου Βόλεϊ στο Κιλκίς

Υπογράφει η Ελένη Μουρατίδου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19/12/2016 στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών – Γυναικών με τη συμμετοχή ομάδων από τους υπο-ομίλους της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην αυλαία του πρώτου γύρου σπουδαίο διπλό, αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

ΑΣΕΠ-SOS: Μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2016, οι αιτήσεις για 4.000 θέσεις στην Υγεία





Για το Κιλκίς έχει για το ΠΕΔΥ Δροσάτου στη θέση 285 και 286 (μέσα στο XL) όπου αναφέρονται οι ειδικότητες, για το ΓΝ Κιλκίς από 855 έως 863 και για τη Γουμένισσα στις θέσεις 864 και 865. Δείτε ΕΔΩ
Ξεκίνησε την Δευτέρα 12-12-2016 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22-12-2016 η υποβολή αιτήσεων μακροχρόνια ανέργων για συμμετοχή στο πρόγραμμα 4.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού στο δημόσιο τομέα της υγείας, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Με δυο λεωφορεία ο "Αλέξανδρος Κιλκίς" στον Εύοσμο

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με δυο (2) λεωφορεία ταξίδεψε η αποστολή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Εύοσμο το πρωί της Κυριακής. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ. Παμπορίδης Βασίλης, Ορμανίδης Βασίλης και Κώστας Τσακιρίδης.

Κιλκίς: Πετυχημένο το 1ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα «πόλις» (Video)


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα «πόλις» στο χώρο του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «η πόλις» επί της οδού Σουρή 6 στο Κιλκίς. Οι αγώνες έγιναν με ελβετικό σύστημα πέντε (5) γύρων και συμμετείχαν σε αυτούς 18 συνολικά μαθητές των τμημάτων σκακιού του συλλόγου.

Πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας "Αλέξανδρος"

Ένα πλούσιο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς καθώς αγωνίστηκαν συνολικά δώδεκα (12) τμήματα σε Εύοσμο, Αθλητικό Κέντρο Ατέρμονα και Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Αλέξανδρο Κιλκίς


Παιδικά χαμόγελα, μουσική, ανεμελιά, εκπλήξεις, άφθονο κρασί, κέφι και στιγμές χαλάρωσης για τους γονείς και φυσικά ... πολύ παιχνίδι και ποδόσφαιρο.

Εκδήλωση αγάπης από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στην Λ.Α.Φ. Πολυκάστρου, η καθιερωμένη εκδήλωση Αγάπης από τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

"Ευχαριστούμε την Αυγοδιατροφικη, το Γυμναστήριο Kinesis και τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς"

Ευχαριστήρια επιστολή της προέδρου του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς Χριστίνας Κουρουζίδου
"Μία όμορφη κίνηση αγάπης στήριξης έγινε από την Αστυνομία της γειτονιάς σε συνεργασία με το Γυμναστήριο Kinesis Gym, μετά από μια κίνηση μαζέματος πακέτων στήριξης που έγινε μεταξύ των μελών του Γυμναστηρίου για στήριξη απόρων οικογενειών της πόλης μας.

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη)

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης
Η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) οι οποίοι ανυπόταχτα εδώ και ένα χρόνο παλεύουν για δεδουλευμένα 10 μηνών, ΣΣΕ και θέσεις εργασίας, παρά το γεγονός ότι εναντίον τους έχουν επιστρατευτεί, τρομοκρατικός μηχανισμός της εργοδοσίας και εμπαιγμός από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Kinesis Fight Club Kilkis: Προαγωγικές εξετάσεις στο Brazilian Jiu Jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε σε Προαγωγικές εξετάσεις στο Brazilian Jiu Jitsu,το περασμένο Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Κιλκίς: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝΕΚ) για τις εκλογές ΕΛΜΕ

Υποψήφιοι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΥΝΕΚ) για τις εκλογές ΕΛΜΕ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

1. ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕ19
2 . ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ03
3 . ΜΕΓΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ ΠΕ06
4 . ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ17
6. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ11
7. ΡΙΖΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ02 

8. ΤΖΙΜΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ11
9.ΤΡΟΠΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02
ΓΙΑ Ε.Ε.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ 04

Κιλκίς: Υλοποίηση Δράσεων «γράμματα, χαράγματα ….. σπουδάγματα»

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. κ. Δρ. Μανωλίδη Γεώργιου προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς: 

Κιλκίς: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών για τις εκλογές ΕΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ

Υποψήφιοι της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δ.Ε. Κιλκίς για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βιβή)
ΖΑΓΓΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΡΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΚΩΦΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ευχές Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη


Με επιτυχία τελείωσαν οι φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Με μεγάλη επιτυχία τελείωσαν οι φιλικοί αγώνες των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ. Οι ομάδες του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ, ΑΕ Πολυκάστρου και ΕΡΜΗΣ Τερπύλλου υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό με στόχο την ευχάριστη παρουσία και όχι αναγκαστικά τη νίκη.

Πέρασαν με εξάρα από τη Καρδίτσα τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Καταιγιστικές οι παίκτριες του Κιλκισιακού συνέτριψαν το απόγευμα της Κυριακής με 6-0 εκτός έδρας τον Αγιο Νέστωρα Καρδίτσας για τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

Προσοχή: Εργασίες συντήρησης επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης επί της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Ευχές από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ὠδὴ α΄.
Χριστὸς γεννᾶται, δοξάσατε·
Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν, ἀπαντήσατε·
Χριστὸς ἐπὶ γῆς, ὑψώθητε·
ᾄσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ
καὶ ἐν εὐφροσύνῃ
ἀνυμνήσατε, λαοί, ὅτι δεδόξασται. 

Θεσσαλονίκη: Οι ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ 5 στο Mylos Club

Η kazandb παρουσιάζει τους ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗ 5, την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 στο Mylos Club.
Πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική, βασισμένοι στο μουσικό τους δέσιμο που κρατά από την κοινή παιδική τους ηλικία και συνεχίζεται ακμαίο μέχρι και σήμερα. 

Έναρξη εγγραφών σε σεμινάρια αγροτικής εκπαίδευσης

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) Ν.Π.Δ.Δ., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των εγγραφών σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης της A περιόδου του 2017 από 2 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2017.

Αίας Κιλκίς – Βόλεϊ: Συνέχεια στις νίκες και στην Αλεξάνδρεια οι Κορασίδες του Αίαντα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς – Βόλεϊ
Τον ωραιότερο έως τώρα αγώνα τους έδωσαν οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ χθες Σάββατο 17-12-2016 , στο κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας. ’Έχοντας ήδη 2 νίκες από την αναμέτρηση τους με τον Ποσειδώνα Βέροιας (3-1) και τον Αρχέλαο Κατερίνης (3-1) αντιμετώπισαν επιτυχώς και τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο ως το 4ο σετ και στις δυο ομάδες. 

Προκρίθηκε στον τελικό η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Εύκολα επικράτησε χθες Κυριακή 18/12/2016 του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΚΥΔΡΑΣ (περσινού πρωταθλητή της ΕΣΠΕΜ με άνοδο στη Β΄ Εθνική ) η γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στην έδρα της, στην 3η Αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ, με 3-0 σετ. 

Ευχές από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς

Το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, τις άγιες αυτές μέρες σας εύχεται ολόψυχα ασφαλή ταξίδια με σύνεση στην οδήγηση.
Καλές γιορτές.
Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ευχές από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων


Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

19 Δεκεμβρίου 2016 
Ώρα:11.30
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κιλκίς: Συνέλαβαν 35χρονο γιατί απασχολούσε παράνομα 25χρονο

Συνελήφθησαν χθες (18-12-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ένας 35χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα (19-12-2016) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Γράμματα, χαράγματα... σπουδάγματα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς για την ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς με την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς το νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «γράμματα, χαράγματα... σπουδάγματα». 

Ευχές από το Kinesis Gym Kilkis


Πρόβλημα στατικής επάρκειας στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και στο τμήμα του διώροφου κτηρίου, ο έλεγχος αποκάλυψε πρόβλημα στατικής επάρκειας και το κτήριο κρίθηκε ακατάλληλο.
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ζητεί από το Δήμο Κιλκίς να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραχωρηθεί το κτήριο του ΟΓΕΚΑ «Δήμητρα» πρώην ΚΕΓΕ για τη λειτουργία του 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς.

Αγωνιστικές δραστηριότητες του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Για την 7η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ νίκησε εντός έδρας την ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

Άρης Παντελεήμονα:Υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα
Μπορεί το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα να μην ήταν τόσο καλό, χάνοντας αρκετούς βαθμούς στις λεπτομέρειες, στη συνέχεια όμως βελτιώθηκε πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Ευχές από τον Άρη Παντελεήμονα Κιλκίς


Ευχές από την ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας Ειδομένης


Άλλο ένα τέρμα χώριζε τον Αλέξανδρο Κιλκίς από τον τελικό του κυπέλλου

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στο 10’ λεπτό μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό του Αλεξανδρίδη με τον Ντουντούκη και τελικό αποδέκτη τον Ιωαννίδη ο τελευταίος θα γράψει το 1-0 με τακουνάκι, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βραδιά γαριδομακαρονάδας στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (Video)



Βραδιά γαριδομακαρονάδας στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς,
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2016.

Ράντσο Κιλκίς: Τελετή Έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού (Video)



Τελετή Έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού