Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Έβαζε τον ανήλικο γιο του να ζητιανεύει στα φανάρια

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 22-12-2016 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων.

Προπονήθηκαν τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Το ρεπό των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε για τα κορίτσια του Κιλκισιακού, που επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις. Το βάρος σήμερα δόθηκε στους ομαδικούς συνδυασμούς και στα σουτ εκτός περιοχής.

Τα νέα του Κιλκισιακού

Φιλικό με Κρηστώνη τη Παρασκευή
Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέος αγώνας ανάμεσα στους Άνδρες του Κιλκισιακού και τη δεύτερη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.
Την Παρασκευή ο ΑΟΚ θα δώσει το τελευταίο φιλικό της χρονιάς στη Κρηστώνη με τον τοπικό ΠΑΟΚ.

"Μπορούμε να βοηθήσουμε την κόρη σας για να μην πάει φυλακή"


"Έλεος πια. Ενημερώστε επιτέλους
τους ηλικιωμένους συγγενείς σας"
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από πολίτη με το πρόσχημα ότι το παιδί του είχε δήθεν προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής της ΚΝΕ για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, στις 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Δυναμικό παρών του Kinesis -Gym στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis -Gym 
Για άλλη μια χρονιά το γυμναστήριο μας kinesis –Gym είχε την τιμή να φιλοξενείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. Την αρχή έκανε η παιδική ομάδα Zumba την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις χορογραφίες σε ρυθμούς latin. Μας απέδειξαν περίτρανα ότι αποκόμισαν πολλές γνώσεις χορού από την επίσημα πιστοποιημένη Zumba instructor Barbora Κοσμίδου.

2ο Santa Run Kilkis: Κορυφώνονται οι εγγραφές

Δελτίο τύπου
2ου Santa Run Kilkis
Μετράμε μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη της φετινής χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής διοργάνωσης του 2ου Santa Run Kilkis και οι εγγραφές κορυφώνονται καθώς συνεχώς προσέρχονται άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν και να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.
Η φετινή διοργάνωση που στοχεύει στο να τριπλασιάσει τον αριθμό των συμμετεχόντων σε σχέση με πέρσι είναι αισιόδοξη και θέτει τις βάσεις για την δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου θεσμού για την πόλη του Κιλκίς.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 38/2016) επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές και κατά τόπους χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής χώρας, τους θυελλώδεις βοριάδες έντασης 8-9 μποφόρ στα πελάγη και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Τσάκωσαν 48χρονο με 1.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (26-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 48χρονος ημεδαπός, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των αθλητών-τριων στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Αθλητές και των δύο τμημάτων, (αγωνιστικού & ακαδημιών) προπονητές, μέλη της διοίκησης γονείς και φίλοι του συλλόγου, συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Οι δράσεις, οι μουσικές και τα δώρα συνεχίζονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Οι δράσεις, οι μουσικές και τα δώρα συνεχίζονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς. Έτσι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 17.30 σας περιμένει παραμύθι με την Παναγιώτα Βερβερίδου, μουσικά παιχνίδια με λέιζερ, στις 19.00 Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Κρήτη, τον Πόντο, τη Θράκη κ.α. από την Ομάδα κρουστών Άιντος του συλλόγου Ίριδα και στις 20.00 συναυλία με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μουσικές με ροκ επιρροές από το μουσικό σχήμα του Στέλιου Κοτίδη.

Πολύκαστρο: Αναβιώνουν τα έθιμα "Κόλιντε" και "Ρουσαλίες"


Αναβίωσε το έθιμο ''Κόλιντα μπάμπω'' στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Οι Παίονες" Γουμένισσας
''Κόλιντα μπάμπω'' η φράση αυτή έχει σχέση με τη σφαγή των νηπίων που έγινε από τον Ηρώδη. Σύμφωνα με την παράδοση το βράδυ άναβαν φωτιές φωνάζοντας ''κόλιντα μπάμπω'' δηλαδή σφάζουν γιαγιά. Οι φωτιές άναβαν για να μάθει ο κόσμος για τη σφαγή και να προφυλαχτούν.

Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016


Η παράσταση "Ο 'Αι Βασίλης φυλακή" στο Κιλκίς


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διάρκειας 120 ωρών από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. πρόκειται να υλοποιήσει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιπέδου Ι, διάρκειας 120 ωρών στη Χρήση Τεχνολογιών και Επικοινωνίας ΤΠΕ και Κοινωνικής Οικονομίας και επιχειρηματικότητας και Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν, στο πλαίσιο της δράσης με αντικείμενο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Α’ κύκλος» Αρ. Πρωτ. 6.14125/5.12090/10.11.2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1/2016

Δήμος Παιονίας: Εορταστικό Πρόγραμμα Χριστουγέννων 2016-17

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του 6ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού δήμου Κιλκίς