Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

"Καλή σύνταξη, υγεία και καλή συνέχεια Γιώργο Συμπιλίδη"

Φωτογραφία του Giorgos Sympilidis.

Λήστευαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 24-12-2016 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών, για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Αυτά είναι τα πόθεν έσχες των βουλευτών του νομού Κιλκίς

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Βουλή οι δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλλαν τα δύο τελευταία χρόνια οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.
➤Για να δείτε την δήλωση πόθεν έσχες του 

Θεόδωρου Παραστατίδη πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την δήλωση πόθεν έσχες του 
Γεώργιου Γεωργαντά πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την δήλωση πόθεν έσχες του 
Χρήστου Χατζησάββα πατήστε ΕΔΩ

Στον Κιλκισιακό Β' ο Χρήστος Παρπουτσής

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Εσωτερική μετεγγραφή στον Κιλκισιακό. Ο στρατευμένος μας Χρήστος Παρπουτσής θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς στον Κιλκισιακό Β' δίνοντας μεγάλη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής με το πλούσιο ταλέντο του.

Οι κιλκισιώτισσες Καραβασίλη, Διαμαντίδου και Τζιτζίδου στην Εθνική Ποδοσφαίρου Κορασίδων

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη πιο σημαντική, έως τώρα, στιγμή της ποδοσφαιρικής τους καριέρας έζησαν το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου τρεις παίκτριες του Κιλκισιακού.

Αυτό το νερό δεν πίνεται

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο προγράμματος Επίσημου Ελέγχου για τα Εμφιαλωμένα Νερά έτους 2016, προέβη σε δειγματοληψία για τον έλεγχο βρωμικών ιόντων του επιτραπέζιου νερού με την εμπορική ονομασία "ΠΑΕ ΟΦΗ Η2Ο" σε συσκευασία 1,5 lt, με αρ. παρτίδας 6253 και ημ. ελάχιστης διατηρησιμότητας 9ος /2017, που εμφιαλώνεται από την εταιρεία ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε., Βραχάσι Λασιθίου. 

Ο "Άθλος" στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 24/12/2016 ημέρα Σάββατο ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς για τα Χριστούγεννα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο γνωστό σε όλους Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης στις 11.00 ώρα το πρωί.

Μετεγκατάσταση του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς σε αίθουσες του πρώην ΚΕΓΕ

Η ταχεία μετεγκατάσταση σε αίθουσες του πρώην ΚΕΓΕ και του κτηριακού συγκροτήματος του ΟΑΕΔ κρίθηκε ως η προσφορότερη λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς.

Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το Σκήνωμα της Αγίας Ελένης με αεροπλάνο της Ellinair


Δελτίο τύπου Ομίλου Μουζενίδη 
Θεσσαλονίκη, 28 Δεκεμβρίου 2016 - Ιστορική στιγμή για ολόκληρη τη Χριστιανοσύνη αποτελεί η μετακομιδή του Ιερού Σκηνώματος της Αγίας Ελένης και τμήματος του Τιμίου Ξύλου στην Ελλάδα και μάλιστα για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας από την εποχή των Σταυροφόρων.

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί από 27/12/2016 στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2014 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 28/12/2016 έως και 03/01/2017.

Κιλκίς: Συναυλία του Γιώργου Γελαράκη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Μια ξεχωριστή συναυλία σας περιμένει σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2016 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς στις 7.30 το βράδυ με το Γιώργο Γελαράκη.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς ετοιμάζεται για την Πρωτοχρονιά

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα ακόμη παραμύθι με την Κική Βέλκου περιμένει τα παιδιά ενώ στις 18.30 μη χάσετε το Santa Run party από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς με Christmas songs.

Τι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατά το φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2017 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης οι εξής εκδηλώσεις:

Που χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας (28 Δεκεμβρίου 2016, 10.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ευχές από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "ΟΜΗΡΟΣ"