Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Με δόξα και τιμή τα μικρά του "Αετού" Κιλκίς στο 1ο Τουρνουά Ατέρμων

Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Μεγάλη επιτυχία για τα μικρά μας (γενν. 2005-2006) αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΤΕΡΜΩΝ που έγινε το Σάββατο 22/4 για τα αγόρια και την Κυριακή 23/4 για τα κορίτσια, με την συμμετοχή αντίστοιχων τμημάτων από ομάδες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
Στους πρωινούς αγώνες του Σαββάτου η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΔΡΥΜΟΥ και πέρασε στον μεγάλο τελικό όπου περίμενε τον νικητή του δεύτερου αγώνα μεταξύ ΑΤΕΡΜΩΝΑ και ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ τον οποίο κέρδισε η ομάδα του ΑΤΕΡΜΩΝΑ.

Στους απογευματινούς αγώνες και στον μικρό τελικό η ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ αφού νίκησε την ομάδα του ΔΑΣΩ κατέκτησε την 3η θέση, ενώ στον μεγάλο τελικό η ομάδα του ΑΕΤΟΥ επιβλήθηκε αυτής του ΑΤΕΡΜΩΝΑ κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τα κορίτσια μας την Κυριακή αφού αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς περιορίστηκαν στην 4η θέση μιας και υστερούσαν και ηλικιακά αλλά και σε εμπειρίες από τις αντίπαλες ομάδες.

Τα αγόρια κοουτσάρισε ο Γιάννης Πούλιος και τα κορίτσια ο Χάρης Καμψιάδης.

Άψογη η διοργάνωση αλλά και η φιλοξενία από το Αθλητικό Κέντρο ΑΤΕΡΜΩΝ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, η προσπάθεια συνεχίζεται.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.