Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ένωση Αστυνομικών Κιλκίς: "Τι άλλο θα διαβάσουμε"

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Σε εφημερίδα της πόλης μας διαβάσαμε με ενδιαφέρον τις ηχηρές διαμαρτυρίες συμπολίτη μας για την εφαρμογή του Νόμου από τα αστυνομικά όργανα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.
-Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα εγκαλείται η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Δ.Α Κιλκίς επειδή στα πλαίσια της τροχονομικής αστυνόμευσης βεβαιώνουν παραβάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου δεν θα έπρεπε να βεβαιώνονται για να μην ενοχλούνται οι συμπολίτες μας που παρατυπούν μεν πλην όμως υφίστανται όπως όλοι μας την δυσμενή οικονομική συγκυρία!

-Απίστευτα πράγματα! Δηλαδή σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου η Ελληνική Αστυνομία έπρεπε να κάνει «τα στραβά μάτια» και να επιλέγει τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που θα βεβαιώνει ανάλογα με το ποιος ενοχλείται από αυτές ή όχι (μήπως και ποιο είναι το ετήσιο εισόδημα του;).

-Η εμμονή των συναδέλφων μας στο να εκτελούν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους για τον συντάκτη του άρθρου δείχνει κάτι σαν διαστροφή (αποκαλείται ηδονισμός!) που προφανώς τον βρίσκει αντίθετο γι’ αυτό άλλωστε και προτίθεται να απευθύνει όπως ο ίδιος αποκαλύπτει ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας «προστασία...από ποιον; Την μη εφαρμογή του Νόμου;».

-Ελπίζουμε ο αρθρογράφος στην επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να συμπεριλάβει την ίδια αγωνία που προκύπτει από την ανάγνωση του άρθρου του, εν σχέσει με «τον πόνο» όσων παραβαίνουν τον Νόμο και υφίστανται τις συνέπειες!

-Βέβαια ο αρθρογράφος αόριστα, γενικά και σκοπίμως με ασάφεια αναφέρεται (για να μετριάσει την βαρύτητα των όσων υποστηρίζει περί ασυδοσίας ουσιαστικά) σε δήθεν διακρίσεις των αστυνομικών οργάνων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και άνισης μεταχείρισης μεταξύ παραβατών.

-Έχουμε κουραστεί από τις κούφιες καταγγελίες και τα πυροτεχνήματα που αποβλέπουν στον θόρυβο και τα χρώματα! Αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία να τα καταθέσει. Σε αντίθετη περίπτωση η δυσαρέσκεια των πολιτών που δήθεν επικαλείται δείχνει να είναι μόνο δυσαρέσκεια δική του.

-Κύριε αρθρογράφε, μάλλον για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα που υποστηρίζετε φτάσατε να κάνετε αναφορά χωρίς κανένα ενδοιασμό σε δήθεν εκρήξεις οργής των πολιτών που έρχονται, με ανεπιθύμητες κοινωνικές συνέπειες...

-Ηρεμήστε, κανείς δεν «βράζει» και μάλιστα από οργή. Εάν βεβαίωσε εναντίον σας κάποιος τροχονόμος μία παράβαση, δεν χρειάζεται να κάνετε άνω κάτω την πόλη μας επειδή έχετε στα χέρια σας τη δύναμη του μέσου (εφημερίδα) και να γενικεύετε μομφές προς όλους εμάς που υπηρετούμε ευσυνείδητα την τοπική κοινωνία.

-Μάλλον όμως τα βάζετε με όλους! Τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, πολιτείας και αυτοδιοίκησης!

Όλοι μας δηλαδή για εσάς, συνωμοτούμε απέναντι στους συμπολίτες μας!

Τι άλλο θα διαβάσουμε!

1 σχόλιο:

  1. Ψεύδεστε κύριοι, υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελιές με συγκεκριμένα γεγονότα, την Μεγάλη Εβδομάδα, στον διοικητή της τροχαίας από μένα προσωπικά. Το γεγονός ότι αυτά τα γεγονότα πνίγονται μέσα στο κτίριο σας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Να υποθέσω ότι ο έλεγχος που είπε ο διοικητής σας ότι θα κάνει κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλα βαίνουν καλώς. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.