Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου, η Απόδοσις του Πάσχα - Φωτογραφίες

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας 
24 Μαΐου - Είναι η μέρα που οι χριστιανοί απολαμβάνουμε ακόμη μια φορά την ομορφιά της γιορτής του Πάσχα. Το Χριστός Ανέστη και το Αληθώς Ανέστη ακούγονταν για σαράντα μέρες μετά το Πάσχα ως καθημερινός χαιρετισμός. 

Τώρα το κόκκινο αυγό βρίσκει θέση στο εικονοστάσι, οι μισοαναμμένες λαμπάδες της ημέρας της Ανάστασης ξανανάβουν στα μανουάλια των εκκλησιών και όλοι μας ευχόμαστε ο Αναστημένος Χριστός να μείνει στις καρδιές μας για όλο τον χρόνο προκειμένου να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες.

Μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας διατηρώντας το έθιμο του κόκκινου αυγού επισκέφτηκαν και φέτος κατά το διάστημα μεταξύ Πάσχα και μέχρι της Απόδοσης αυτού δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας χαιρετίζοντας με το «Χριστός Ανέστη», τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά και ενημερώνοντας για την πρόληψη κατά του καρκίνου με σχετικό φυλλάδιο. 

Τα αυγοτσουγκρίσματα χαροποίησαν τους περισσότερους και δεν ήταν λίγες οι φορές που αναζητούσαν τον νικητή.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί την εταιρία ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ που για ακόμη μια φορά δώρισε αυγά ώστε το αυγοτσούγκρισμα να χαρίσει πολλά χαμόγελα σε μέλη και φίλους του συλλόγου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.