Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Το χορευτικό των Παιόνων στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων (Φωτογραφίες)

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και φυσικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' ήταν εκεί. Το μοναδικό αυτό συναπάντημα έλαβε χώρα στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης όπιου και συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Στο κατάμεστο γήπεδο οι χορευτές παρουσίασαν Μακεδονικούς χορούς ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Ο Σύλλογος ξεχώρισε για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή του, με τις εντυπωσιακές φορεσιές και τον αγέρωχο χορό παίρνοντας μέρος με το γυναικείο και το εφηβικό χορευτικό του τμήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορευτές και την δασκάλα του χορευτικού για την όμορφη εμφάνιση τους, καθώς και την ΠΟΠΣΜ για την πρόσκληση.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.