Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Κιλκίς: Ο Σύλλογος "Άγιος Ευγένιος" στον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμμετείχε με μέλη αλλά και φίλους αρωγούς στον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης την Κυριακή 14 Μαρτίου 2017 που διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. 

Πρόκειται για έναν αγώνα κατά τον οποίο δρομείς που προπονούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους λαμβάνουν μέρος στις διαδρομές των 5 χλμ. - Δρόμος Υγείας ΡΟΖΑΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗ και των 10 χλμ. - Δρόμος Υγείας ΗΡΩΩΝ ΚΙΛΚΙΣ νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες στους οποίους έχουν και τη δυνατότητα να χρονομετρήσουν την απόδοσή τους.

Εκτός όμως από αυτούς, δίνεται η ευκαιρία και σε εκείνους οι οποίοι παρόλο που δεν είναι προπονημένοι και οι αντοχές τους δεν είναι πολύ ισχυρές, να διανύσουν μία μικρή διαδρομή, στον συγκεκριμένο αγώνα 3,5 χλμ. Στη μικρή αυτή διαδρομή λοιπόν συμμετείχαν οι περισσότεροι από την ομάδα των καρκινοπαθών οι οποίοι την φετινή χρονιά περπάτησαν τα 3,5 χλμ. πιασμένοι χέρι – χέρι με παιδιά αλλά και μεγάλους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του ΚΔΑΠ Κιλκίς και ένιωσαν πραγματικά ότι έκαναν την ομορφότερη βόλτα της ζωής τους, αφού πολλά από αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ομιλητικά και κοινωνικά και κυρίως έχουν ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη που τόσο πολύ λείπει τον τελευταίο καιρό από όλους.

Χαρά μας που με την φετινή ομάδα του συλλόγου μας συμμετείχε η Κατερίνα Μηλαράκη, διευθύνουσα του Νοσοκομείου Κιλκίς η οποία δήλωσε φίλος – αρωγός μας και ευελπιστούμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μελλοντικά κοινές δράσεις σε θέματα υγείας τόσο με τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας όσο και με τα Κέντρα Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γιάννη Καραγιαννίδη που ήταν ο μοναδικός δρομέας της ομάδας του συλλόγου μας στη διαδρομή των 10 χλμ. και ο οποίος με πολύ προθυμία, δίχως ταμπού δήλωσε ότι θα τρέξει στον αγώνα αυτό για τον σύλλογό μας και με τον τρόπο αυτό εξέφρασε την υποστήριξή του, προσφέροντάς μας περισσότερη δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε το έργο μας

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.