Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 4 άτομα στη Θεσσαλονίκη για 170 χασισόδεντρα

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 ημεδαποί ηλικίας 64, 60, 58 και 40 ετών, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (17-5-2017) το πρωί πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια των παραπάνω ατόμων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, κατά τις οποίες εντοπίσθηκε και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης του Τελωνείου Θεσσαλονίκης, μεγάλος αριθμός δενδρυλλίων κάνναβης και ποσότητες κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της οικίας του 64χρονου, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του, 152 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, ενώ στο σπίτι του 40χρονου γιου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 74,7 γραμμαρίων και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Ακολούθως, κατά την έρευνα του σπιτιού του 58χρονου, βρέθηκαν στην αυλή 2 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσε και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ακόμη 23 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίσθηκαν στην αυλή του σπιτιού του 60χρονου, τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με ποσότητα κάνναβης 6,2 γραμμαρίων, που βρέθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.