Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο όμιλος Μουζενίδη εγκαινίασε εμπορικό κέντρο στη Χαλκιδική (85 φωτογραφίες)

Ένα εμπορικό κέντρο που απευθύνεται κυρίως στους τουρίστες δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική. Το όνομα του Enigma Shopping Centre και ανήκει στον Όμιλο Μουζενίδη. Βρίσκεται έξω από τα Νέα Μουδανιά, σε ένα κομβικό σημείο μεταξύ της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια. Παραβρέθηκαν εκατοντάδες άτομα μεταξύ των οποίων επίσημοι προσκεκλημένοι από το χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεργάτες του Ομίλου Μουζενίδη, άνθρωποι του τουρισμού, αλλά και τουρίστες οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. 

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος του ομίλου, Μπόρις Μουζενίδης μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ παρών ήταν ο ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κ.α.

Η εκδήλωση είχε λάμψη, πολύ κέφι, μουσική, χορό, πυροτεχνήματα, αλλά και πολλά πηγαδάκια κυρίως από ανθρώπους του τουρισμού, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που διάθεσαν το χρόνο τους σε αναγνώριση και shopping στα καταστήματα του Enigma, με έμφαση στις γούνες και τα κοσμήματα.

Το Enigma Mall φιλοξενεί καταστήματα που αφορούν κυρίως στους τουρίστες ιδιαίτερα από τη Ρωσία και τις άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς τα περισσότερα κατάστημα πωλούν γούνες. Προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως κοσμήματα, σουβενίρ, παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως λάδι, ελιές, κρασί κ.α, κάβα γευσιγνωσίας, αλλά και καταστήματα εστίασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.