Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Α.Σ. Αίας Κιλκίς/Βόλεϊ: Τρίτωσε το ...καλό, πρώτες και οι Παγκορασίδες στον όμιλό τους

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μια ακόμη νίκη (τη 13η στους 14 αγώνες της) σφράγισε η ομάδα των Παγκορασίδων του Αίαντα επάξια την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Α΄ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Την καλή αρχή έκανε φέτος η γυναικεία ομάδα (ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ) με 10 νίκες στους 10 αγώνες της (όλους με 3-0 σετ!!) και την άνοδό της φυσικά στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ακολούθησε η αναρρίχηση στην 1η θέση του ομίλου, της ομάδας Κορασίδων του Αίαντα με 11 νίκες στους 12 αγώνες της στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ και την 4η θέση στα playoff, μεταξύ των καλύτερων των ομίλων.

Και με τη νίκη (0-3 σετ) της Κυριακής 14/5/2017 των Παγκορασίδων του Αίαντα, στο Κιλκισιώτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ , το …καλό ΤΡΙΤΩΣΕ!!

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: (Σακαλάκη) Κώστογλου Σταυρούλα, Ποπονίδου, Σεχάι, Καντίδου, Κώστογλου Σοφία, Λαμπριανίδου, Εμμανουηλίδου, Γεωργιάδου, Σιδηροπούλου.

ΤΑ ΣΕΤ: (11-25, 13-25, 9-25)

Συγχαρητήρια, λοιπόν, αξίζουν στις αθλήτριες ΚΑΙ των τριών αγωνιστικών μας τμημάτων αλλά και στους προπονητές τους Σάκη Αλατζόγλου και Τάνια Σακαλάκη που είδαν φέτος τον κόπο, τη συνέπεια και την προσπάθεια τόσων χρόνων να αποδίδουν τους καλύτερους καρπούς.

Φυσικά η καλή απόδοση στις αγωνιστικές ομάδες προϋποθέτει πολλή δουλειά στα 2 Προαγωνιστικά τμήματα και τις 3 Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, το φυτώριο της ομάδας.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στον προπονητή αυτών των τμημάτων, τον Ανδρέα Αβραμίδη και τις βοηθούς του Ντία Λάιου, Μαρία Ανθρακίδου, Ολυμπία Κωφίδου και Ηλέκτρα Σταμπουλή αθλήτριες παλιές και νυν της γυναικείας ομάδας του Αίαντα μια και στο Σύλλογό μας φροντίζουμε η γνώση και η αγάπη που αποκτάται, να μεταδίδεται στις νεότερες γενιές!

Οι προπονήσεις στα τμήματα φυσικά συνεχίζονται και οι αθλήτριές μας θα κερδίζουν αγωνιστικές εμπειρίες μέχρι την επόμενη σεζόν, με τη συμμετοχή τους σε φιλικούς αγώνες αλλά και οι μικρότεροι αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών σε Μίνι Βόλεϊ.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 680 579 κ. Ελένη Μουρατίδου

Α.Σ.Αίας Κιλκίς (Όλα τα τμήματα) τηλ: 23410-76965

Βίντεο από τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα των Παγκορασίδων μας με τον Άτλαντα Κιλκίς , στη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook:

è https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: http://www.aiaskilkis.gr/

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΕΡΜΩΝ : https://www.facebook.com/atermongroup/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.