Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"Αργύρη, Μπάμπη, Όλγα, Αλεξάνδρα, Γιώργο, Σοφία, Μαρία, Χριστίνα, Νίκο, Βασίλη σας ευχαριστούμε"

Ευχαριστήριο συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Η επιλογή και το κάλεσμα της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς να μας εντάξει στην οργανωτική επιτροπή της φετινής διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Δρόμου Υγείας και Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στις 14.3.2017 καθώς και η άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου απέδειξε ότι οι συνέργειες ακόμα και των ευπαθών ομάδων μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν αφού η αλληλοβοήθεια δεν ωφελεί μόνο τους συνεργαζόμενους - στη συγκεκριμένη περίπτωση τους καρκινοπαθείς και τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα του Κέντρου - αλλά με τον τρόπο αυτό η συνεργασία γίνεται φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους. 

Η ζωή που είναι γλυκιά για όλους, γίνεται απολαυστικότερη για όσους ξέρουν να την ζουν και μάλιστα για ευπαθείς ομάδες όπως τα ΑμεΑ, οι καρκινοπαθείς και πολλοί άλλοι που απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι όχι μόνο μπορούν να επιβιώσουν στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουν σε αυτήν με το ομαδικό πνεύμα που τους διακατέχει.

Αργύρη, Μπάμπη, Όλγα, Αλεξάνδρα, Γιώργο, Σοφία, Μαρία, Χριστίνα, Νίκο, Βασίλη σας ευχαριστούμε και ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.