Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας είναι διαρκής"

Υπογράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Σήμερα 19 Μαΐου καταθέτουμε το σεβασμό μας και τιμούμε τους 353.000 Έλληνες Ποντίους οι οποίοι αντιτάχθηκαν στα σχέδια αφανισμού και εκκαθαρίσεων των Χριστιανών από τον Μουσταφά Κεμάλ.
Η μνήμη τους αποτελεί ορόσημο και φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς που έχουμε χρέος μας να πράξουμε καθετί που θα συμβάλει στην δικαίωση όλων αυτών των ψυχών που θυσιάστηκαν από τις ορδές των Νεοτούρκων.

Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού κατά το παράδειγμα των Αρμενίων είναι διαρκής και θα συνεχισθεί μέχρι την οριστική αποδοχή της θηριωδίας αυτής των Τούρκων από την παγκόσμια κοινότητα.

Δεν ξεχνούμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.