Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αττική: Συνελήφθη αστυνομικός υποδιευθυντής για δωροληψία και εκβιασμό

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη, χθες (8 Μαΐου 2017) το μεσημέρι, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση κατά εξακολούθηση.
Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ζήτησε και έλαβε χρηματικά ποσά για να του παρέχει «κάλυψη» σε επιχείρηση που διατηρεί και να τον ενημερώνει για επικείμενους ελέγχους δημοσίων Υπηρεσιών.

Χθες, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του, αφού παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται Υπαστυνόμος και Αρχιφύλακας, οι οποίοι κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου, ενώ δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η λήψη των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων σε βάρος των τριών αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.