Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης τίμησε την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν δράσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, το διάστημα από 8 έως 14 Μαΐου 2017.
Εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό πραγματοποίησε επισκέψεις και ενημερωτικές διαλέξεις σε σχολεία της περιοχής, ενώ οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και να ενημερωθούν διεξοδικά για το έργο των αστυνομικών της Τροχαίας και τον εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους.

Στόχος των δράσεων αυτών, είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην καλλιέργεια της οδικής παιδείας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Ανάλογες δράσεις για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.