Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΤΕΡΜΩΝ και στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει η Ζωή Κισκίνη*
Διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΚΙΛΚΙΣ
"Αγαπητοί Γονείς,
Μετά την επιτυχή μας πορεία ως «ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ» ΣΤΟΝ Άγιο Παντελεήμονα, προχωράμε και στην δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στην πόλη του Κιλκίς.

Το Πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΤΕΡΜΩΝ» είναι ένας υπερσύγχρονος πολυχώρος έκφρασης και επικοινωνίας για το παιδί.


Σκοπός μας είναι η παροχή ενός οργανωμένου και ασφαλούς περιβάλλοντος μάθησης όπου τα παιδιά μέσω των τεχνών, όπως είναι η μουσική, το θέατρο, ο χορός κ.α. να μαθαίνουν να αξιοποιούν τον χρόνο τους δημιουργικά και ευχάριστα!

Οι καθηγητές μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής μας δύναμης. Με ειδικές σπουδές, συσσωρευμένη πείρα και πάνω απ’ όλα αγάπη και σεβασμό για το παιδί, είναι σε θέση να εγγυηθούν ένα απολύτως επαγγελματικό επίπεδο στο τομέα της διδασκαλίας.

Σαν υπεύθυνη και επιβλέπουσα του ΚΔΑΠ ΚΙΛΚΙΣ θα παρακολουθώ ανελλιπώς την εξέλιξη των παιδιών και θα στέκομαι πάντα δίπλα τους


*Ζωή Κισκίνη
Τηλ.επικοινωνίας 6995619939


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.