Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ΄το κουτί του κι είπε γεια»

Παρουσίαση του βιβλίου «Ένας μαρκαδόρος μια φορά βγήκε απ΄ το κουτί του κι είπε γεια» της συγγραφέως Ραχήλ Μαρτίδου πρόκειται να γίνει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Τετάρτη 10/05/2017 στις 19:00. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Δρ. Ιωάννα Αρβανίτη, Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η Μαρία Παπαδοπούλου, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής.

Θα συμμετέχει με δράσεις το 8ο νηπιαγωγείο Κιλκίς με τις νηπιαγωγούς: Χατζηαγγελίδου Κυριακή, Ιωαννίδου Μαρία και Μπαλάσκα Ασημίνα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο μαρκαδόρος θεωρείται ένα από τα πιο εύχρηστα και ελκυστικά υλικά που χρησιμοποιεί το παιδί στην προσχολική και σχολική ηλικία. Πρόκειται για ένα υλικό που επιτρέπει στο παιδί να εκφράσει τον τρόπο που κατανοεί τον κόσμο που το περιβάλλει και να επικοινωνήσει εικαστικά.

Το παρόν πολυτροπικό βιβλίο έχει στόχο να παρουσιάσει μια καλή πρακτική που αφορά στη σωστή χρήση των μαρκαδόρων από τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Ο μαρκαδόρος ζωντανεύει μέσα από μία έμμετρη ιστορία που διηγείται στα παιδιά με έναν ελκυστικό τρόπο την πορεία του, το πώς φτάνει στην τάξη και τι ζητά από τα παιδιά.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338
Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr
Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.