Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"Ποδόσφαιρο και Κιλκισιακός πάνε μαζί"

Δελτίο τύπου ΚιλκισιακούΟ Α.Ο. Κιλκισιακός αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, και πάντα πρωτοπόρος με νέες καινοτομίες, δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι παροχές που δίνονται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μιας και σκοπός της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του Κιλκίς, είναι να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τα φέρει μέσα στον αθλητισμό.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στη περιοχή του Σαλάτς. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, με φυσικό χλοοτάπητα και ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, από καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και διπλωματούχους προπονητές.

ΣΤΟΧΟΙΟ Κιλκισιακός βάζει γερές βάσεις από τα θεμέλιά του για να δημιουργήσει μια νέα κοιτίδα αθλητισμού στη πόλη μας, με απώτερο στόχο να καμαρώσουμε τα παιδιά με τη φανέλα του ΑΟΚ στις Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
2. ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
3. ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ.
5. ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934 854 549

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.