Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος οι ποδηλάτες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος ατομικής χρονομέτρησης βρέθηκε η ακαδημία του Αίαντα Κιλκίς, που έγινε στις Μουριές Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαΐου 2017. Συνολικά 6 αθλητές πήραν μέρος στων αγώνα στην κατηγορία μίνι μικρά η Ιωάννα Γιορτσίδου με χρόνο 9:00 λεπτά και την 7η θέση.
Στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Βασιλειάδης Παναγιώτης με χρόνο 8:44 στην 10η θέση, ο Γιορτσίδης Αναστάσιος με χρόνο 9:21, 22η θέση ο Αποστολίδης Παρασκευάς με χρόνο 9:33, 24η θέση και ο Θανάσης Κέρος με χρόνο 9:36, 25η θέση.

Στων αγώνα έτρεξε και ο Βασιλειάδης Βασίλειος στην κατηγορία ανδρών (40 χιλιομέτρων) με χρόνο 1:21 λεπτά και την 39η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.