Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, η εορτή της Θείας Αναλήψεως, στο Μυριόφυτο Κιλκίς

Με εξαιρετική λαμπρότητα και κατάνυξη, γιορτάστηκε και φέτος η εορτή της Θείας Αναλήψεως, στην Ενορία του Μυριοφύτου. Μια Ενορία (30 χλμ.) από το Κιλκίς προς τις Μουριές, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου παρά το ασταθές του καιρού.
Μαζί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, συμμετείχαν και οι 8 ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πολυανής, οι ψάλτες της γύρω περιοχής, και λαός πολύς από το Μυριόφυτο και τις γύρω Ενορίες Δροσάτου και Μουριών.

Σημειωτέον ότι ένας εκλεκτός ιατρός εκ Μυριοφύτου, μετώκισε πριν 40 περίπου χρόνια προς τη Γερμανία όπου σπούδασε εκεί την Επιστήμη της Ιατρικής. Ούτος αργότερα ήνοιξε Μεγάλη Ιδιωτική Ιατρική Κλινική και έχει πάρει πολλούς κατοίκους τους οποίους απασχολεί και εκπαιδεύει, εις τους χώρους της εργασίας του.

Είχαν έλθει λοιπόν και πολλοί από τη Γερμανία, για να πανηγυρίσουν και να χαρούν μαζί μας. Τους ομίλησε ο Μητροπολίτης μας, αναπτύσσοντας τον στοίχον από τους ύμνους των αποστοίχων:

«Ο Κύριος ανελήφθει εις Ουρανούς, ίνα πέμψη Τον Παράκλητον τω κόσμω».

Πραγματοποιήθηκε λιτάνευση μετά το πέρας του Εσπερινού, της Ιεράς Εικόνος της Θείας Αναλήψεως, εις τους δρόμους της κωμοπόλεως και η χαρά της εορτής ήτο αποτυπωμένη εις τα πρόσωπα των Ενοριτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.