Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ξεκινάει στο Ζάππειο Μέγαρο η Music World Expo 2017

H Music World Expo 2017, ο απόλυτος προορισμός για τους μουσικούς και τους ανθρώπους του ήχου και του φωτισμού, ανοίγει τις πύλες της αυτή την Παρασκευή 19 Μαΐου φιλοξενώντας εκατοντάδες νέα προϊόντα (αρκετά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στη χώρα μας), που θα ενθουσιάσουν μουσικούς και DJ’s, καθώς και τους επαγγελματίες του ήχου, του φωτισμού και του visual που και φέτος αναμένεται να επισκεφθούν μαζικά τη διοργάνωση.

Μια από τις φετινές καινοτομίες της έκθεσης είναι η 2ήμερη (Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μαΐου) διοργάνωση Συνεδρίων στα οποία 50 διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν τις απόψεις τους, σε 4 θεματικές ενότητες.

Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθούν demo ηχητικών συστημάτων σε προγραμματισμένες και επαναλαμβανόμενες ώρες ακροάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου της έκθεσης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο Acoustic Stage της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στην είσοδο της έκθεσης θα φιλοξενηθούν μπάντες, τραγουδιστές και DJ’s σε προγραμματισμένα και ‘αυθόρμητα’ gig και τζαμαρίσματα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο Ζάππειο, στο απόλυτο ετήσιο ραντεβού της Μουσικής και των Οπτικοακουστικών τεχνολογιών.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη (απαιτείται η εγγραφή του επισκέπτη κατά την είσοδο ή on line registration στο επίσημο site της έκθεσης). Η έκθεση θα λειτουργεί από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Μαΐου και το ωράρια λειτουργίας κάθε ημέρας θα είναι από τις 11:00 έως τις 20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο www.musicworldexpo.gr

Facebook Page:https://www.facebook.com/MusicWorldExpo-121889391213332/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.